HAklisin nunucanO çok daha naif sahiplenir böyle ezip götürmezdi 🤣
HAklisin nunucanO çok daha naif sahiplenir böyle ezip götürmezdi 🤣
@Cherry ne düşünüyorsun bu koçlar hakkında ?
hamama git hamama :))Çok pisimdir: ) niyat ettiysem bitmiştir: )
Allah seni napsın emi apfkkrpemgşhamama git hamama :))
Pis pis gezme
Pis kalmayı tercih ederim: )hamama git hamama :))
Pis pis gezme
Hamam korkunç bir yer korku filmlerinden daha korkunçPis kalmayı tercih ederim: )
Hamam korkunç bir yer korku filmlerinden daha korkunç
Koç diyorum var mı artıran?
Başak burcu, akrep burcu arkadaşını teselli ediyor😂
Bu çok kötü ağladığım yerden kalkar döverim ben bunu
Sonra enerjimde yerine gelir hem sinir minir kalmaz ljkdngf
Yapıyorum bende de var fakat çok masum bendekilerAkrepler ağlamasının hemen peşine bi intikam duygusuna bürünüyor o tripler çok güldürüyor beni sonra hatırlatınca ona da komik geliyor 😀😂
Yapıyorum bende de var fakat çok masum bendekiler
Eşime sinirlendim bir gün pc güç kablosunu gevşettim oturdum pc açamayışını izledim ldjknfmldjkfg
oda akrep zeki adam tabi 15 saniyede falan döndü pc naptın dedi lkdnmflkgdf gülüyorum tabi tabiki iyi yaptım jkndfhkgjl MASUM
Ben içimdeki kötü kızı gerçekten uyuttum ya uzağımdaki insanları efsanevi boşverip yok sayarım değer bulmuyorum intikam almaya falan ıhh
Teşekkür ederim efenim 🤗onlar ufak tefek şeyler ama eğlenceli shdhhsj zaten kendinin farkında olup iyiye değişince hayat daha sağlıklı oluyor tebrik ederim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.