Ahh sevgili nunucum aslanla alakali bir seyler paylasmiyorsunnn hiccYanlış
Ahh sevgili nunucum aslanla alakali bir seyler paylasmiyorsunnn hiccYanlış
Sevgili nununun pcsi mi var telefondan çok zorlanıyom 😭😭😭😭😭Ahh sevgili nunucum aslanla alakali bir seyler paylasmiyorsunnn hicc
Ahh ozlendin vallaSevgili nununun pcsi mi var telefondan çok zorlanıyom 😭😭😭😭😭
Pazartesi tnetten randevu aldık pc olsun bir sürü paylaşıcam söz 🤭🤭🤭🤭
Evet pcde net olmadığı için telefondayımAhh ozlendin valla
Pc de sorun mu var yoksa internet olmadigindan dolayi mi diyorsun
Ah o internet süreci cok sikintili umarim sallamazlar.o firma sallanalari ile unlu cunku
Bi ara bi yere internet cektirmek icin basvuru yaptim. Sadece ara ara calismalarimiz tum hiziyla devam ediyor mesaji atip duruyorlardi jdjdhd
Umarim en kisa surede kavusursun internetine ozledikk
Sana gpon modem lazim sadece sanirim ttnet getirecek onu router ile birlikte. Ben senin yerinde olsam onlarin verdigi routeri kullanmam. Zte modem gonderecekler muhtemelen. O da kisitlamalarla dolu. Ayrica bir router alirim.Evet pcde net olmadığı için telefondayım
Bizim nakil olduğu için bekledik meğer tekrar ön nakili iptal etmek için arayıp randevu almamız gerekiyormuş bunu bize kimse söylemedi mesaj bekliyoruz 2 haftadır kapının önünde fiber kablo 20 metre duruyor
Modem getirip bağlayacaklar işte o kaldı
Tüm binayı yaptılar annem alt katta onuda yaptılar ama flash wifi fiber modemle uyumsuz çekemedim pc
Bi dün telefondan modeme bağlanıp bağlantı noktası açıp pcde telefona bağladım 🤣🤣🤣🤣 oda eşimin pc salonda ondan oluyor benimki odada uzakluk kurtarmıyor 🤭🤭🤭
Kesin yaparlar artık az kaldı yoksa tt net internet döşerken evimin tuvaletini deldi diye her yere yazarım 🤣🤣🤣🤣
Valla pc elimiz kolumuz olmus özledim bende
Bu arada haberin var mı bilmiyom diablo yeni sezonunda ciddi yenilikler var diyorlar baktın mı hiç 🤭
Getirince seninle paylaşırım ona göre bir yol izleriz ben anlamıyorum ilk kez kullanacağızSana gpon modem lazim sadece sanirim ttnet getirecek onu router ile birlikte. Ben senin yerinde olsam onlarin verdigi routeri kullanmam. Zte modem gonderecekler muhtemelen. O da kisitlamalarla dolu. Ayrica bir router alirim.
Diabloyu 2. Sezonda biraktim sevgili @Xasthur da oynamiyor sanirim.
Arkadaslar yengelerden izin aldikca rainbow six siege oynuyoruz bu aralar iyi sardi eski gunleri yad ediyoruz ama yaslanmisiz paslanmisiz jdjd
ula benim burcunu bildiğim insanlar banlanmış ljkd ngfljkdf yada nick değişmiş etiketlenmirYemin ederim aynısı jfjfjdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.