Kova olmak cok zor
Ben cok sıkılgan biriyim ve çok negatifim.. :dKova burcunun arkadaşlığı çok eğlenceli
Zeki insanlar için tr koşullarında yaşamak laneti ve çabuk sıkılması zorlayabilir..
Bence gayet güzel burç
Negatif kova burcu mu olur o kova etkisi değildir ay burcun veya yükselenin su gurubudur.Ben cok sıkılgan biriyim ve çok negatifim.. :d
Evet biliyorum..Negatif kova burcu mu olur o kova etkisi değildir ay burcun veya yükselenin su gurubudur.
Oğlakta bardağın boşuna bakar oğlakta çıkabilir
Doğum saatini biliyorsan bakarız ama orta yere yazma ben sana mesaj atarım ☺️
Burdan hangi yayı tanıyorsuntanıdığım tüm yaylar beter halde. Hep bir melankolik haller aşk mevzu olunca![]()
Ben real yaylarımdan söz ediyorum, buradakilerin hiç birini tanımıyorum
İyi gözlemcisin ama sence hangi rumuz tehlikeli onlardanBen real yaylarımdan söz ediyorum, buradakilerin hiç birini tanımıyorum
Ana mutlu hoş aşk hayatı olan kimse buraya bol bol zaman ayıramaz
Ap açık dedikodu olmaz :) hepsi kendi çapında tehlikelidir :)İyi gözlemcisin ama sence hangi rumuz tehlikeli onlardan
En tehlikelisi ve ölümcül olanı hangisi?Ap açık dedikodu olmaz :) hepsi kendi çapında tehlikelidir :)
Canımızsın kanımızsın yayYay erkeğinin hakkını yiyorlar. Tamamen yalan tamamen iftira. Hem çok eğlenceli ve neşeli olsun hem de ciddi ve otoriter olsun istemek bence bencillik yahu 😂
Yay candır Bakmayın siz onlara
Ay burcun nekiEvet biliyorum..
Yükselenim terazi.. :d
Burcunuz (Güneş Burcu): KovaAy burcun neki
Akrep 🦂Burcunuz (Güneş Burcu): Kova
Güneşin Konumu: 5. ev (21° 14' 60")
Ay Burcunuz: Akrep
Ayın Konumu: 2. ev (19° 8' 23")
Yükselen Burcunuz: Terazi (8° 49' 19")
OlabilirAkrep 🦂
Negatifliğin suçlusu akrep 😁😁😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.