Ne bileyimm😂 Anlamam ben burçtan ama yay kadınları yazmışlar 😂Erkeği fark ediyor mu?
![]()
Erkeğini buluruz sana da :dNe bileyimm😂 Anlamam ben burçtan ama yay kadınları yazmışlar 😂
Yok beğenmemiş değil. Kadınlar için yorum iki kadın üye arasına beni de etiket yapınca acaba yanlış bir izlenim mi verdim dedm 😂😂😂@Tupac da burcunu beğenmemiş hele helee
Ayyyyyyy gözüm, videoyu hazırlayan başına kız yazınca kızlar için mi oluyorYok beğenmemiş değil. Kadınlar için yorum iki kadın üye arasına beni de etiket yapınca acaba yanlış bir izlenim mi verdim dedm 😂😂😂
Oğlak mısın yoksaBen koç değil kurt burcuyum surekli soylettiriyorsunuz ya. yukselenim ikizler bu arada.
İKİZLERRRRRRRRRROğlak mısın yoksa
Kurt burcunun ikizleri @Frenk mi oluyorİKİZLERRRRRRRRRR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.