şfksdfş :d güldüm teşekkürlerSanrım elinde mendil ile dolaşan ve nerde bir yengeç burcu görse göz yaşlarını silen birisin. Daha espirili yengeçler akrepler yılanlar tanıman dileği ile vaz geç ön yargılarından.
şfksdfş :d güldüm teşekkürlerSanrım elinde mendil ile dolaşan ve nerde bir yengeç burcu görse göz yaşlarını silen birisin. Daha espirili yengeçler akrepler yılanlar tanıman dileği ile vaz geç ön yargılarından.
Rica ederim. Tebbesümünüz kafişfksdfş :d güldüm teşekkürler
Ben zehirlenmem...zehirlerimKaç kez zehirlendin bol bol yoğurt tüket bence iyi gelir
oğlağın üşetmeyip etiketlediği üyeleri görünce yengeçleri muck diye öpesim geldi.Yengecler cok toksik.
Aman aman evlerden irak.dd
Ne olacak bu kovaların YALNIZCA kendini düşünmesi?Sadece keyfine bakan Kova 🤣 çevremde bana umursamazsın diyenler haklı galiba 🤣
Aaa kendimizi düşünmek demek değil bu 🤦♂️ en azından benim için 😀 fazla rahatız sadece.Ne olacak bu kovaların YALNIZCA kendini düşünmesi?
Sizi ne rahatsız ederAaa kendimizi düşünmek demek değil bu 🤦♂️ en azından benim için 😀 fazla rahatız sadece.
Hiçbişey, demek isterdim ama öyle değil tabiki. Öyle kolay kolay bişeye twkılmam ama Trafikte ya da bir sırada hakkımın yenildiğini düşünürsem delirme seviyesinde sinirlenirim.Sizi ne rahatsız eder
Ona kimse tahammül edemiyorHiçbişey, demek isterdim ama öyle değil tabiki. Öyle kolay kolay bişeye twkılmam ama Trafikte ya da bir sırada hakkımın yenildiğini düşünürsem delirme seviyesinde sinirlenirim.
Zıtlaşmayı sevmem ya yoruyor, üşeniyorum ben....Biraz belki tatlı tatlı üstüne gitmeyi severim uzarsa sıkılıyorumEkli dosyayı görüntüle 11141
@Chen
Sende sever misin zitlasmayi : ) iltifatin yerine.
Ben mesela cok iltifatlardan hoslanmiorum : )
Zıtlaşmayı sevmem ya yoruyor, üşeniyorum ben....Biraz belki tatlı tatlı üstüne gitmeyi severim uzarsa sıkılıyorum
Konsantre olup kavga da edemiyorum sonra aklıma komik bişi geliyor gülüyorum
Ciddiyetimi koruyabilsem birisi bana lan dese ağlarım ben 🥺 ama uzayınca aklıma komik bişiler geliyor ve ciddi kalamıyorum nfnxBende canim ciccim bebegim hayatim seylerinden SIKILIORUM ; )))
Yeter ulan kes , kavga et benimle diorum öalfd : )
Ciddiyetimi koruyabilsem birisi bana lan dese ağlarım ben 🥺 ama uzayınca aklıma komik bişiler geliyor ve ciddi kalamıyorum nfnx
Sen ona ne diyorsun peki sonraya , kiyamam 🥰 Poncigim benim:*
Bana lan dese biri bende süper bir moda giriorum : ) naisl bir lagneet sem: )
Sen ona ne diyorsun peki sonra
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.