@CaT mesela sen hamsi olsana. Kilciklarini ayirmadan yiyorum ben hamsiyii 🐟🦈haaahaa haaaahh ortalık balık dolmuş kış da geliyor pişirir yeriz sizi![]()
Balıklar ve diğerleri 🤣🤣🤣🤣Baliklara ayri bir kategori acmak lazim @nunu cum.dd
View: https://www.instagram.com/p/CvkE-UVoOln/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
@döngüsel
Kahveyi ben içerim sana çay demlerim olur mu 🤣🤣🤣
View: https://www.instagram.com/p/CvkE-UVoOln/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
@döngüsel
Kahveyi ben içerim sana çay demlerim olur mu 🤣🤣🤣
ara ara herkese atıyorum ama burçdaşıma özel muamele gösterdiğim doğrudurBana yok mu sizin burca mı terfi ediyim
Onuncu muyum ya ne karaktersiz insanmışım diyemedim araya kaynamişimBir astroloğun yaptığı ankete göre en iyi kişiliğe sahip burç sıralaması,
1. Yay
2. İkizler
3. Aslan
4. Terazi
5. Kova
6. Boğa
7. Koç
8. Akrep
9. Balık
10. Oğlak
11. Yengeç
12. Başak
Balık ilk 10 a girmiş. Allahım çok şükür bize bugünleride gösterdin.
@Xasthur @Chen @Cafuné 3 tane Yay var 🚬 bize çok bileBir astroloğun yaptığı ankete göre en iyi kişiliğe sahip burç sıralaması,
1. Yay
2. İkizler
3. Aslan
4. Terazi
5. Kova
6. Boğa
7. Koç
8. Akrep
9. Balık
10. Oğlak
11. Yengeç
12. Başak
Balık ilk 10 a girmiş. Allahım çok şükür bize bugünleride gösterdin.
@CaT mesela sen hamsi olsana. Kilciklarini ayirmadan yiyorum ben hamsiyii 🐟🦈
Evet kardeşim kılçıklarını ayırana kadar, ben 10 tane yemiş oluyorum löp löp 🤣Löp diye atarim agzima diyorsunnnn 😋
Sen balık mısın @CaT ?
Bu doğruysa benden kaçın
Oğlak burcu musunBu doğruysa benden kaçın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.