17 tatlım (:@leblebitozu Kasım'ın kaçı senin doğum günün?
...17 tatlım (:
seninki ne zaman ?
anlarmış gibi soruyorum değil mi bende ? 🙈
3 kasımda benanlarmış gibi soruyorum değil mi bende ? 🙈
Bizim sülalenin yarısı akrep.: )) 3 Kasım da minik kuzeninki.3 kasımda benBol akrepli gif atıcam size sizde bana atın doğum gününde
🦂🦂🦂
Anlaşabiliyorlar mı fikir çatışmaları muhtemel görünüyorBizim sülalenin yarısı akrep.: )) 3 Kasım da minik kuzeninki.
Tek Ekim benim aralarında. Kendi aralarında mükemmel uyumlular.: ))))Anlaşabiliyorlar mı fikir çatışmaları muhtemel görünüyor![]()
Akrep yuvasına dönmüş sülaleBizim sülalenin yarısı akrep.: )) 3 Kasım da minik kuzeninki.
Bir tık daha ılımlı olabilirler demiTek Ekim benim aralarında. Kendi aralarında mükemmel uyumlular.: ))))
Bilemiyorum.ddddBir tık daha ılımlı olabilirler demi
Güzel ya sülalen sevilesi geldi
Dostlukları kıskanılasıdır. 😲😲
onun ne demek olduğu hakkında fikrim bile yok 🙈ay çok cahil kaldım şuan 🤣@leblebitozu
yükselenini biliyor musun
anlaştık3 kasımda benBol akrepli gif atıcam size sizde bana atın doğum gününde
🦂🦂🦂
İlgilenmediğin konu ise çok normal yani bir ümit sordum bendeonun ne demek olduğu hakkında fikrim bile yok 🙈ay çok cahil kaldım şuan 🤣
yükselen ne ? anlaşabildiği mi ruh eşi gibi bir şey midir ?İlgilenmediğin konu ise çok normal yani bir ümit sordum bende![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.