Çok şükür. Deste(k)liyorum, tomarları.Parapsikolojin
Çok şükür. Deste(k)liyorum, tomarları.Parapsikolojin
Bunu okurken kulağıma para destesi sesi gelmesi normal mı?Çok şükür. Deste(k)liyorum, tomarları.
Ben bile bu kategoriye gitmeyi düşündümBurçlardan bağımsız, normal insan davranışıdır diyebiliriz.
Hem okuyup, hem para sayıyorsanız ve kulağınızda kulaklık yoksa gayet normal.Bunu okurken kulağıma para destesi sesi gelmesi normal mı?
Boş mu geçti önünde 4 şanslı gün daha var14 bitti 26 27 28 29 u beklicem şimdi kapımın çalması için![]()
View: https://www.instagram.com/p/CxI5UxwICQK/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
@HolySpectre @-a- @SleepleSsS @Eru @Xasthur @Chen @Frenk Terazi yok ama
Aşk kapınızı çalarsa kimo demeyin
Yay diyor? 🤪Burçlar ile benim ne alakam var jansnbs
Jajshdbhdhd sagolasin o zaman. D ben burçlara inanmıyorum ondan söyledim.Yay diyor? 🤪
Ula bir kerede bozma işte he deBurçlar ile benim ne alakam var jansnbs
He kanshshbshshsUla bir kerede bozma işte he de
View: https://www.instagram.com/p/CxI5UxwICQK/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
@HolySpectre @-a- @SleepleSsS @Eru @Xasthur @Chen @Frenk Terazi yok ama
Aşk kapınızı çalarsa kimo demeyin
Kalbine girişi şekilli olurAşk kapımı çalacam derken kırmasın sakın?
Ağzında jilet çeviren, kolunda kanlı gül dövmesi olan, kürdo bir hatun hayal ettim.Kalbine girişi şekilli olur
Koç erkeğine Koç gibi kadınAğzında jilet çeviren, kolunda kanlı gül dövmesi olan, kürdo bir hatun hayal ettim.
Güzel olurdu sanki.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.