BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

velevki

🎈
Altın Üye
Bir kadın 2 kat balkonundan balkonunun hemen önüne denk gelen sokak lambasını vileda ile bir güzel siliyordu. 🤣🤣🤣
Bağlantıyı kopyalaya basamamışım demek ki sonrada sayfa yenilendi bulamadım. Güzel sildi ama 🤣🤣🤣 bence başak burcu falandı 🤣🤣
Biliyorum o videoyu , başak burcu olma ihtimali % 100 .))

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ahaha ben de tırnaklarına takıldım .))
Yani ojeyi sürünce en uç kısımları nokta nokta dökülmeye başlar bu olduğu gün bilemedin yarın çıkarırım.
Kendimede söylenirim ne paspalsın diye 🤣🤣🤣
1 aydan fazla o ojeler o poaçada taş gibi bari yiyorsun yani güzel yap ye 🤣 yutarken boğuluyordu 🤣🤣🤣
İsyanı haklı ama bizim milletimiz yolda denk gelsen selamdan önce Aaa ne kadar kilo almışsın der
Geçen yıl bol bi jile aldım giydim bi komşum arayıp hamileymişsin diyip tebrik etmeye çalıştı. 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim dedim ama benim haberim yok öylemi olmuş dedim 🤣🤣🤣

velevki

🎈
Altın Üye
Yani ojeyi sürünce en uç kısımları nokta nokta dökülmeye başlar bu olduğu gün bilemedin yarın çıkarırım.
Kendimede söylenirim ne paspalsın diye 🤣🤣🤣
1 aydan fazla o ojeler o poaçada taş gibi bari yiyorsun yani güzel yap ye 🤣 yutarken boğuluyordu 🤣🤣🤣
İsyanı haklı ama bizim milletimiz yolda denk gelsen selamdan önce Aaa ne kadar kilo almışsın der
Geçen yıl bol bi jile aldım giydim bi komşum arayıp hamileymişsin diyip tebrik etmeye çalıştı. 🤣🤣🤣
Teşekkür ederim dedim ama benim haberim yok öylemi olmuş dedim 🤣🤣🤣
Düşün bir de ben simetri ve düzen hastasıyım, kadının tırnaklarını ekranın içine girip temizleyesim geldi :))

Evet maalesef dediğin gibi "kilomu aldın,hamile misin gibi gibi sorular oluyor.

Nobody

Teknik Admin
Düşün bir de ben simetri ve düzen hastasıyım, kadının tırnaklarını ekranın içine girip temizleyesim geldi :))

Evet maalesef dediğin gibi "kilomu aldın,hamile misin gibi gibi sorular oluyor.
Neyseki bizim öyle dertlerimiz yok 🤗

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ASLAN

22 Temmuz-1 Ağustos

Tam bir Aslandır. Güneş hakimiyeti baskındır. Liderlik özelliklerine sahip güçlü insanlardır. Özelliklerini yanlış kullanırlarsa, hükmedici ve bencil olma potansiyelleri vardır. Dürüst ve cömert bir yapıları vardır.

2-12 Ağustos

Aslan özellikleri Yay’ın bilmişliği ile birleşmeye başlar. Güneş, Jüpiter’in büyüten özelliğini olumlu kullanır. Sosyal ve kültürel konulara meraklı olurlar. İleriye dönük bol kazançlı planlar yapmaktan hoşlanırlar. Çok fazla söz verip tutmama ihtimalleri de vardır.

13-23 Ağustos

Aslan özellikleri Koç’un enerjisi ile birleştiğinde oldukça aktif biri ortaya çıkar. Mars, Güneş’e savaşçı yapısını aşılar. İnanılmaz enerjisi ile büyük hedefler belirleyip, tüm güçlerini bu işe adarlar. Hayalden çok, somut ve sonuca varabilecekleri şeylerle uğraşmayı tercih ederler. Eğlence hayatına biraz fazla düşkün olmaları olasıdır.
Son evresin ☺️
@HolySpectre
İlk evredeki baskın özellikleri sana söylemiyor.

Üst Alt