Senin değerini bir kez daha anladım şu an...kimse cevaplamadı mı? ben de yokum o sıralar tabi sdlkfjsdf
Senin değerini bir kez daha anladım şu an...kimse cevaplamadı mı? ben de yokum o sıralar tabi sdlkfjsdf
cevaplanmadıysa cevaplıyım benim çok fazla oynadığım bir oyun türü çünküSenin değerini bir kez daha anladım şu an...
Cevaplanmadı işte, tınlanmadım...cevaplanmadıysa cevaplıyım benim çok fazla oynadığım bir oyun türü çünkü
role play gaming (rpg) rol yapma oyunuCevaplanmadı işte, tınlanmadım...
Peki ilk cümleyi okuduktan sonra aklıma sanalikanın gelmesi? Djdjjdjdjdjdjdrole play gaming (rpg) rol yapma oyunu
tüm oyuncuların belirli bir dünya içerisin de kendi karakterini yarattığı ve dünya ki diğer oyuncular ile etkileşime girebildiği bir oyun türü.
örnek oyunlar;
dark souls
skyrim
fall out
rpg alt türleri de var g-rpg ya da j-rpg jg-rpg vs...
gibi ama onun gibi vasat değil söylediğim oyunlar yani sanalika gibi oyunların atası benim söylediklerim hem de dünya genelinde baş yapıtlarPeki ilk cümleyi okuduktan sonra aklıma sanalikanın gelmesi? Djdjjdjdjdjdjd
Aslında öyle oyunları severim ya, denesem mi.gibi ama onun gibi vasat değil söylediğim oyunlar yani sanalika gibi oyunların atası benim söylediklerim hem de dünya genelinde baş yapıtlar
pc varsa öğretirim ben sana ama vakit lazım tabiAslında öyle oyunları severim ya, denesem mi.
(Sanki oynamaya çok vaktim var hshshssh)
PC var, vakit yokpc varsa öğretirim ben sana ama vakit lazım tabi
insanlara bir şey katmayı sevmek ile birlikte sevdiğim insanlara daha çok katmayı da severim.PC var, vakit yok
: küçükbirkalp: (öğretecek kadar bana vakit ayirabilecegin içün)
YHA AMA... ❤️insanlara bir şey katmayı sevmek ile birlikte sevdiğim insanlara daha çok katmayı da severim.
Evet 🤣🤣🤣Hala burclara inaniyormusunuz?
View: https://www.instagram.com/reel/CsZoiMJsQiV/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== aa kopyalamamış ki bağlantıyı bir önceki kalmış 😭😭😭😭
Görünce aklıma geldin atmasam olmazdı 🤣🤣🤣 @velevki
Bir kadın 2 kat balkonundan balkonunun hemen önüne denk gelen sokak lambasını vileda ile bir güzel siliyordu. 🤣🤣🤣Çok iyi yaa 🤩
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.