Doğru hemen bakayım bir tane beğenip atayım 🤗@nunu arada başak burcuyla ilgili şeyler paylaşırdı, artık göremiyorum :)
Astrolog bir kadın seçimden önce bir adayın öleceğini söylemişti t.e. hastaneye kaldırıldı canlı yayın yarıda kesildi. Hımm..
Fazla takip edemedim yoğun gündü..
Bilgisi olan paylaşabilir mi
eski komşum whatsaptan akrep burcu paylaşımımı görünce anlıyor musun diye yazdı. Çocuklarının ve eşinin özelliklerini kadına saydım. Hepsi doğru çok etkilendim tarot bakıyor musun diyor 🤣🤣🤣
Azimle tarot baktırıcaksınız bana he 🤣🤣🤣
Ondan bahsediyordum djjdjsastrolog nilay dinç'i takip edin, çok başarılı :)
yine bissürü şeyi bilmiş insta storysinde paylaşmış, bir lidere suikast, bir okula saldırı falan filan. maşallahı var nilay teyzemizin :)Ondan bahsediyordum djjdjs
Kadının burcu ne acaba baktım bulamadımyine bissürü şeyi bilmiş insta storysinde paylaşmış, bir lidere suikast, bir okula saldırı falan filan. maşallahı var nilay teyzemizin :)
bilmiyorum valla hiç araştırmadımKadının burcu ne acaba baktım bulamadım
Öz kardeşime arıyom yazıyom ulaşamıyorum bazen o başka bir alemde yaşıyorBaşak
Eleştirmek, insanları sinir etmek ve sevdiği kişilerle uğraşmak için doğmuşlardır ama kendine yapılırsa hemen modu değişir. "Özledim"
sözünü ederken 10 kere düşünmek lazım. Özlediğin için günlerdir araya araya yaza yaza yorulmuşsundur kıyamam diye tavır yapması içten bile değil
Çok doğru :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.