Kara bulutlar kalbimde benim inşallah dağilir 🥰
Kara bulutlar kalbimde benim inşallah dağilir 🥰
@Akif bu balık :)
Ana hiç anımsamadım bile görsem yeni biri diye konuşurdum. 🤣🤣@Akif bu balık :)
Lafı söyleyen sensin laf sana söylenmiyor.🤷
ne ara demişim kendim söylemiş olmam ne kötü çok da hoşuma gitmişti :))Lafı söyleyen sensin laf sana söylenmiyor.🤷
Oğlak laf cambazı oluyor ya gönderme işte yani bende ilk kez böyle bir laf okudum.🤣🤣ne ara demişim kendim söylemiş olmam ne kötü çok da hoşuma gitmişti :))
Burcun neydi ben konuştuk mu hatırlayamadım 🤗Tam ben :/
Dinlemiyorum bile bende yok hükmünde oluyor Sjssjs
EVET EVET EVET 🤩Balık burcu
Duygusal, romantik olan tüm hediyeler uygun olabilir. Meditasyon ve yoga yapmaya meyilli olan balık burçlarına aromalı tütsüler, mutfak eşyaları, albümler, tablo, biblolar, banyo sabunları gibi maddi değeri yüksek olmasa da zevkine uygun hediyelerdir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.