noluyo la ben sürekli kendini övmene yeni alışmıştım.![]()
banane ifşa deniyor videoda diyor ben demedim lkfdmhgbunları gömme mi sanıyorsun... maçası yiyen buyursun hahahahaha
banane ifşa deniyor videoda diyor ben demedim lkfdmhg
manipüle ediyorlar hileeeeee5 maddenin 4,5'u balık hanımları için... erkek için yarım şey söylemiş o da pozitif hehehe
Ne yükselen aslanmış arkadaşyükseleni aslan olan balık erkeği > bütün diğer burç kombinasyonları ve burçları 🔒
Ne yükselen aslanmış arkadaş
Balıkğı bir ağaç dibini kazıp gömdün mü naptın![]()
Oke,de yazamiyorum puanim az
bekliyoz seni guzum gelOke,de yazamiyorum puanim az
Canim yazamiyorum kibekliyoz seni guzum gel
tajmam söylerim özeldende ekleyip denedişm sağlık olsunCanim yazamiyorum ki
Bence koç çok bireysel bir burçtribiyle beni kesin sinir krizine sokar : ) gözüm kararim ; ) sonra ufak tefek cinayetler: )
Sana uyacak birine ihtiyacın var
Allah allah kendini övdüğünü görmedik aslan olduğuna emin miyiz 🤣🤣🤣evet cok haklisin bak bu konuda ; )
birde yükselenim aslan, sen düüsn artik : ) terör örgütü ele basi : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.