BURÇLARLA MAKARA KUKARA 😁

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
yok ben gecen gün denk gekdim bir yerde bir iki video izledim o kadar. bilgili ermiş biri ile konuşmak iyi olurdu aslında.

bu konularda çok ama çok iyi bir çift tanıyorum ama uzaktalar çok. gittiğimde ziyaretlerine gidicem diyorum her seferinde ama bir türlü fırsat yaratamıyorum
23 filmine dönmesin sonu :haha:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
4. maddeye pek katılmıyorum. gözümü pek çalıdan sakınan birisi değilimdir :D
son maddede de insan suretinde şeytan olmalıymış bence. özellikle damarına basıldığında :p
Burda övüyorun dedikoduda yeriyorum orayada atarım :haha:
4 beni anlatıyor gerginliği sevmiyorum hayatımda gerginlik yaratan biri varsa net çıkarırım.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
images

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
benim daha yavaş reaksiyon gösteren modelim gibisin :D ben biraz çabuk doluyorum :D
o eski ben
Bazen direk siliyorum tek kelime etmeden aradımı açmıyorum msj dönmüyorum ona mı laf anlatıcam açarım pc oyun oynarım duvara kaş göz çizer onla konuşurum anlamayana ne nefesimi dökücem moedeli :D

leblebitozu

Gümüş Üye
o eski ben
Bazen direk siliyorum tek kelime etmeden aradımı açmıyorum msj dönmüyorum ona mı laf anlatıcam açarım pc oyun oynarım duvara kaş göz çizer onla konuşurum anlamayana ne nefesimi dökücem moedeli :D
ay sen en iyisini yapıyormuşsun valla :D bende mi denesem diye düşünüyorum da belli bir sınır limitini aşınca tartışasım geliyor durdurmak istemiyorum :D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ay sen en iyisini yapıyormuşsun valla :D bende mi denesem diye düşünüyorum da belli bir sınır limitini aşınca tartışasım geliyor durdurmak istemiyorum :D
Bazen içindekini kusman gerekir söyleyince rahatlarsın eğer iyi geliyorsa sana bence öyle devam et :kiskis: :kiskis: :kiskis:

Üst Alt