Helke küçüğü bununBakraç
Helke küçüğü bununBakraç
Evet bakraç da deniyor ama bizde helke derlerBakraç
Bizim helke bu 😂Helke küçüğü bunun
Anladım her yerde başkaBizim helke bu 😂
doğum günü doğum saati dakikası doğum yılı doğduğun il ilçe lazım.Ben helke olabilirim ya 🤣😂 (kovanın küçüğü 😁 bizim köyde koyun sağmak için kullanırlar)
Saatini dakikasını nerden bilim ben 😁 doğum günümü zor hatırlıyorum 😂doğum günü doğum saati dakikası doğum yılı doğduğun il ilçe lazım.
Annen bilmez miSaatini dakikasını nerden bilim ben 😁 doğum günümü zor hatırlıyorum 😂
Sorsam napacan diyecek 😂 yükseleni filan nasıl ablatsam ki 😁Annen bilmez mi
Saat kaçta doğdum anne deSorsam napacan diyecek 😂 yükseleni filan nasıl ablatsam ki 😁
Bı deneyeyim bakım hiç hatırlayacak gibi gelmiyor 😁Saat kaçta doğdum anne de
Tamam haber bekliyorum 🤣🤣🤣Bı deneyeyim bakım hiç hatırlayacak gibi gelmiyor 😁
Çok lazım anneciğiiiimmm deSorsam napacan diyecek 😂 yükseleni filan nasıl ablatsam ki 😁
25 Ocak 1990 Perşembe gündüz saat 10, 11 gibiydi tam hatırlamıyorum dediTamam haber bekliyorum 🤣🤣🤣
Varburalarda benden başka Oğlak yok mu yahu.. analiz edin de bilgileneyim
oh içim rahatladı valla.. ver coşkuyu..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.