Öyle bakarım ki dalak, böbrek, bağırsak görürüm 🤭🤭
Kız bir baksana böbreğimde taş vardı büyümüş mü 🤣🤣🤣🤣Öyle bakarım ki dalak, böbrek, bağırsak görürüm 🤭🤭
Ben yükselen oğlağım biliyorsun bazen öyle saçma bir şeyin öyle bir detayını düşünüyorum ki oha gerizekalı lan bi iş oraya gelsin dur diyorum kendime 🤣🤣🤣🤣ne eksik ne fazla ben...
hep kendime söylediğim cümle... aga beeBen yükselen oğlağım biliyorsun bazen öyle saçma bir şeyin öyle bir detayını düşünüyorum ki oha gerizekalı lan bi iş oraya gelsin dur diyorum kendime 🤣🤣🤣🤣
Bu zihin yorgunluğu hep dolu kafa ondan iştehep kendime söylediğim cümle... aga bee
o kadar güzel söyledin ki...Bu zihin yorgunluğu hep dolu kafa ondan işte
Oyun oynarken resetleniyoe bende
Kitap okurken düşüncelerimi durdurmakla savaştığım oluyor
Sonra tekrar aynı cümleyi okuyorsun...
Biz boşa oyun bağımlısı olmadıko kadar güzel söyledin ki...
2'dir aram oynuyorum bak ne düşündüm hiç
sakinleştim![]()
Bakıyorum, bakıyorum, şekil değiştirmiş kuma dönmüş, idrar yolu ile atılmak için bol su icmen bekleniyor🤭😂🤭🤭Kız bir baksana böbreğimde taş vardı büyümüş mü 🤣🤣🤣🤣
Anlatılmaz yaşanır 😁 ama fena yönetici değilimdir diye düşünüyorum 🤔Nasıl yönetiyor bu kovalar?
View: https://www.instagram.com/p/Ctq0AjNMcVN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Hangisiyle buluscam acaba diye bi düşündüm gayri ihtiyari 😂😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.