Kızz valla değilim yaAkrep sapik, bacim.
Sapık nasıl oluyo ben mi bilmiyom
Isırarak sevmek sapıklık mı mesela
Kızz valla değilim yaAkrep sapik, bacim.
Ah nunu cok dadlusun.Kızz valla değilim ya
Sapık nasıl oluyo ben mi bilmiyom
Isırarak sevmek sapıklık mı mesela
Yardıracaktı ama kıyamadı mesajımı bu 🤣🤣🤣Ah nunu cok dadlusun.
HahahahahahYardıracaktı ama kıyamadı mesajımı bu 🤣🤣🤣
Ondan mütevellit akreple ilgili videoyu utandım atmaya :$$Yay 🤣🤣🤣🤣 akrebi hep sapık yapıyolar ya
Yaw bende bu durumdan yıldım gerçektenOndan mütevellit akreple ilgili videoyu utandım atmaya :$$
.))
Yeni ogrendim nabsbsbsb akrebin gozleri akrebin akreeeebbbBilioduk yeni mi ögrendin
Senden korkulur.ddYeni ogrendim nabsbsbsb akrebin gozleri akrebin akreeeebbb
Yok be en naif adam benim aranizda aslinda. DSenden korkulur.dd
Naif olup da, korku salmamak gibi bir kural mi var Xasthur beycigim?Yok be en naif adam benim aranizda aslinda. D
Yok ya o kadarda değildir ama bi kontrol manyaklığı olmazsa olmaz oğlaklardaben o kadar mıyım acaba diye düşündüm kadasdlskd
kontrol manyaklıgı değil de kontrolcü maalesef. hiç sevmediğim huyum ama atamıyorum daYok ya o kadarda değildir ama bi kontrol manyaklığı olmazsa olmaz oğlaklarda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.