Yoo onu bilmiyorum jfjx şahsına münhasır bir kişilikti Burcu ile aykırı olacağını düşünüyorum jdjdVenüsü hangi burçtaymış peki öğrendin mi hdjck
Yoo onu bilmiyorum jfjx şahsına münhasır bir kişilikti Burcu ile aykırı olacağını düşünüyorum jdjdVenüsü hangi burçtaymış peki öğrendin mi hdjck
Yoo onu bilmiyorum jfjx şahsına münhasır bir kişilikti Burcu ile aykırı olacağını düşünüyorum jdjd
Bunu ben yapıyorum ya apldpfkgş
Burçlara gram inanmayan çok insan var
Deli görmüş gibi şaşıranlar falan acaip sarıyor 🤣🤣🤣
Sırf aslan burcunu böyle lanse ettikleri için, ve onları yalancı cıkarmamak için böyle demek istiyorumm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.