Akrep gerçekleri
Yok beklemedimde boşluğuma geldi gülünce gül diye attım 🤣🤣🤣🤣Benden böyle bir performans beklemezseniz cok sevinirim 😂😂
Evet bazen dusunce boyle yapma geregi hissediyorda bu ablanin oynayasi varmis biraz abartmis twerk e dokmus 😂😂Yok beklemedimde boşluğuma geldi gülünce gül diye attım 🤣🤣🤣🤣
Asla düştüğünü düşünemedim acaba bilerek mi yaptı show mu dedim daha ne olsunEvet bazen dusunce boyle yapma geregi hissediyorda bu ablanin oynayasi varmis biraz abartmis twerk e dokmus 😂😂
Bazilari bu abla gibi şov a dokebiliyor gercektenAsla düştüğünü düşünemedim acaba bilerek mi yaptı show mu dedim daha ne olsun
Ben düşünce rezalet şeyler oluyor yani 🤣🤣🤣🤣
Akrep burcunun şeysini bize koymuşlar nalakası var yayla seksin... Biz sevişen insanlar mıyız
Bizim işimiz gücümüz gezmek tozmak gülmek eğlenmekNe bilek hiç yay burcu manitamız olmadı ki yorum yapalım..![]()
Yay burcuyum diyorsun. Senin yükselenini de kurcalamak lazım biraz...Bizim işimiz gücümüz gezmek tozmak gülmek eğlenmek![]()
Tahminin var mıYay burcuyum diyorsun. Senin yükselenini de kurcalamak lazım biraz...![]()
Vallah heç müneccimlerle yakınlaşmadım. Kesin eski konularda okumuşumdur ama bende onu hatırlayacak kafa yok..Tahminin var mı
Boğaymış @nunu öyle söylediVallah heç müneccimlerle yakınlaşmadım. Kesin eski konularda okumuşumdur ama bende onu hatırlayacak kafa yok..![]()
Kızımın burcu. Yorum yapmayacam..Boğaymış @nunu öyle söyledi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.