Burçlar Aşık Olunca

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
13,572
Tepki puanı
4,045
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
KOÇ AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
İlişki de iyi bir oyuncusunuz, poker oynar gibi zeki ve kendinizi ele vermeden. O hırçın havalarınızın yanında aşağılarda gizlenen bir duygusallık var. Kalbiniz aşktan yana, var olma sebeplerinizden biri aşk, ruhunuz en çok aşktan besleniyor. “Seviyorum, o halde varım!” sözünü biri söylemiş olsaydı bu sizden biri olurdu. Kimle birlikteyseniz biliyorsunuz ki o sizde olmayan özelliklere sahip ve sizin eksik olduğunuz noktaları tamamlıyor. Zarafet, yumuşak huyluluk ve insanları idare edebilme yeteneği… Sıcaksınız, kanınız kaynıyor, hayat enerjinizden eğliyor bu sıcaklık. Empati konusunda iyi olmadığınız bir gerçek, empati yapmaya ihtiyaç dahi duymuyorsunuz. Bu durum karşınızdakini hiç bir zaman tam olarak anlayamamanıza sebep oluyor ve ilişkilerinizi hep zorlaştırıyor.

BOĞA AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?

Duyarlılıkta ve romantizmde insanların idolüsünüz. Dışı güzel, içi boş olanlara inat siz sadeliğin zarafetiyle bezenmişsiniz, bundan da çok keyif alıyorsunuz. Gerçek olmayan hiçbir şeye ihtiyacınız olmadığı gibi gerçek olmayan bir aşkın yanından bile geçmiyorsunuz. Aşkı tüm gerçekliğiyle hayatınıza alıyor, doğanızın zarafetiyle, sıradan olan her şeyin dışında kalmayı beceriyorsunuz. Karşınızdakinin insan olduğunun farkında olarak affediciliğinizle büyüklüğünüzü ilişkilerinizde de gösteriyorsunuz. İçsel dünyaların insanı, mükemmel eş sembolü, koruyucu melek ve her şeyden önemlisi sadakate olan saygınız dikkat çekici boyutlarda. Hep böyle kalmalısınız.

İKİZLER AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
İkizler aşık olunca tam bir ergene dönerler, yeni yetmelerden farkı kalmaz. Tatlı canınız sıkılmaya acıya gelmiyor, hemen yanınıza yakışacak bir sevgili bulmak onunla hem mutlu olmak hem de “Ve iste ben yine gururlar sunar” demek istiyorsunuz. Sevgiliniz sizin için biraz da şekil ne yazık ki böyle kendini göstermeye hevesli yapınız ilişkide de böyle bir hal alıyor. Yaşamış olduklarınızı sürekli eleyip dokuyorsunuz. Aşkta hiçbir zaman çok derin bir yakınlık haline girmiyorsunuz, daha yüzeysel ve daha pragmatist bir yapınız var. Bunun sebebi duygusal ya da yüzeysel olmanızdan değil bilakis acı çekmekten çok korkmanızdan kaynaklanıyor. Elitist fikirleriniz insanları olduğu gibi görmenizi engelliyor, onları kategorilendirmekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Aşık olmak sizin için o kadar da kolay değil. Hem sizin sınırlarınızda elitist olacak bir de üstüne duygusal bağ olacak bir de tensel uyum olacak, bence elitist olmayı bırakın çünkü şekil sizi beslemez ama benim lafımla değişmeyeceğiniz de bir gerçek.

YENGEÇ AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?

İletişim kurmak konusunda çok usta olmayabilirsiniz ama bu aşkı yok saydığınız anlamına gelmez. Aşk sizin için basit bir hikayeden veya basit bir iletişim şeklinden çok fazlasıdır. Duygularınıza karşı hep şüphecisiniz, duygular bir filtreden geçmediği sürece kalbinizde bir yer bulmaz ancak oraya indiğinde de bütün kalbiniz ve ruhunuz aşkla dolar. Kalbiniz bir insan için çarpmaya başladığında da ordan çıkış kolay olmaz. Kendi idealize ettiğiniz dünyanızda iki kişilik bir aşk yaşarsınız ve partnerinizi de bu havaya sokmak konusunda çok çaba göstermeseniz de başarılı olursunuz, sanırım bunun sebebi samimi ve yoğun olan duygularınızdır. Aşk ve tutkunun bu kadar derinliklerine girmeniz yaralanmanızı kolaylaştırır sizi kırılgan yapar. Bu hale nasıl geldiyseniz bu halden de ancak çok ince süzgeçler filtreler sonucunda çıkarsınız. Toparlanmanız zaman alır ancak sizden başkası da sizi bu durumdan kurtaramaz.

ASLAN AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Aslan kral ya da kraliçe tahtına aşkını bekler her zaman. Siz de elitistsiniz biraz, kendinizi layık gördüğünüz kişi kendi tanımlarınızda yüksek nitelikleri olan bir sevgili. Onu bulmak için beklersiniz beklersiniz duygusal açlığınızı gidermek için ilişki yaşamaktan da geri durmazsınız ama istediğiniz yüksek vasıfları olan kişiyi bulamadığınızda hevesiniz bir an için kaçar sonra enerjik bir şekilde aramaya devam edersiniz. Bulduğunuz kişi de muhtemelen sizin gibi seçkinci biri olacaktır, bu durum sizin de bir takım sınamalardan geçmenize, sizin de kategorilendirilmenize sebep olacaktır unutmayın. Seçkincilik yapacağınıza enerjinize cevap verebilecek bir insanla birlikte olun çünkü aşk sizin gözlerinizin içini parlatıyor ve bunlar birtakım şekillerle olacak şeyler değil.

BAŞAK AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Sarılmanın sağlığa iyi geldiğini düşünüyorsunuz, insanlara dokunmaktan hiç çekinmiyorsunuz bu sizin için çok doğal bir şey. Günün bütün derdini, tasasını yorgunluğunu bir kucaklamanın aldığını düşünüyorsunuz, sevgilinize bu kadar dolanmanızın sebebi bundan. Sevgilinizin yanında başka bir dünya var olumsuzlukların olmadığı bir dünya. Aşk size göre başlayıncaya kadar keskin çizgilerden oluşur beyaz ya da siyah ancak ilişkinin içine girince gri alanları yok saymazsınız ve çok anlayışlı bir insan olursunuz. Aklınızdan geçenlerle eylemleriniz birbirinden farklı olunca dengeniz bozuluyor, kafanız karışıyor. Ya olduğunuz gibi davranın ya da davrandığınız gibi olun nasihati sizin için işe yarar. Harika bir gece yaşadıktan sonra poker suratınız ne kadar aşık olduğunuzu gizler. İlişki içindeki çatışmalardan beslenirsiniz. Bir ilişki içindeki çekişme sizi ayakta tutar ve ne kadar çekişirseniz o kadar tutkuyla aşık olursunuz. Karşınızda çekişmeyi sağlıklı aşkın parçası olarak gören birilerine ihtiyacınız var.

TERAZİ AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Teraziler yalnız oldukları tek bir an bile olmasını istemezler. Yalnızlık kimileri gibi onların özledikleri bir şey değildir. Ayrıntılar sizin için önemli, sizi küçük ayrıntılarla çok mutlu edebilirler. Bir güzel söz sizin için diğer insanlara göre daha fazla şey ifade eder. Bir güzel jestin ya da bir çiçeğin karşısında kendinizden geçecek kadar mutlu olabilirsiniz. Sıcak, samimi ve biraz da saf yapınız etrafınızda sizin gibi insanlar olduğunda daha huzurlu ve güvende hisseder. Değişik aktivitelere çok üşenseniz de sırf hayatınızın aşkını bulmak ya da yalnızlığınızı gidermek için katılırsınız. Evlilik tam size göredir, her ne kadar sevgi için deli olan gönlünüz beklenmedik zamanlarda yıldırım aşlarından etkilense de evlilik bence size göre bir ilişki şekli.

AKREP AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Burcunuz size bunları yaptırıyor, çekişmeler, sürtüşmeler, kızgınlıklar, güç gösterileri aşkın bu görsel Show kısmından çok zevk alıyorsunuz. Sizin tutkulu aşık olarak bilinmeniz de bundan. Aşk halini bir kendinden geçme hali olarak yaşıyorsunuz. Romantizmin uç noktalarında gezinmek, olağanüstü efsanevi aşklara imza atmak sizin için vazgeçilmez bir hayat gayesi. Beyninin içi kendi kurallarıyla dolu olan, gelenekçi, katı kurallara biyat edebilen değişik bir insansınız, karşınızdaki insanın sizi anlaması ve sizin dur durak bilmeyen zihinsel feveranlarınıza uyum sağlaması her zaman oldukça zor.

YAY AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Siz biraz ayna gibisiniz, karşınızdaki insanın formuna giriyorsunuz. Sevgiliniz sizi beğensin diye bir anda onun kopyası olup çıkıveriyorsunuz, onun ilgilendiği şeylerle ilgilenip onun hobilerini hobiniz yapıyorsunuz. Kıskançlık konusunda biraz abartılı olduğunuz çok doğru. Sevdiklerinizi bu kadar kıskanmanız ve bunu hiç çekinmeden göstermeniz ilişkinize biraz olsun zarar veriyor. Karşınızdaki insandan sadakat bekliyorsunuz ama beklemek için önce sizin de bu kurala riayet etmeniz gerekir öyle değil mi, bunu her ne hikmetse gözden kaçırıyorsunuz. Aşırı duygularınız ve bunları gösterme biçiminiz sevgilinizi şaşırtıyor, umalım ki sizi bu halinizle de sevsinler.

OĞLAK AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Dalgalı bir denizde yelken açıyor gibisiniz, sürekli çalkantılı duyguların içinde savruluyorsunuz, hiç çamura yatıp şikayet etmeyin, bunu yelkeni fırtınalı denizlere sürmeden önce düşünecektiniz. Dönemsel ilişkiler yaşıyorsunuz o zaman ruh haliniz neyi kaldırıyorsa hayatınızda onu arıyorsunuz. Yetişkin gibi davranmaya başladığınız zamanlarda var tabi ki. Aşırı duyarlı uçlarınız aşk hayatınıza girdiğinde sanki dünyanın en aşık insanı gibi davranmanıza sebep oluyor. Kaprisli mızmız bir insan olabiliyorsunuz, sizin hoşunuza gitmeyen her şey hayatta varlık sebebini anlayamadığınız ve olmazsa olur şeyler. İnişli çıkışlı heyecanlı birliktelikler sizi bir ilişkinin içinde daha uzun süre tutmaya yetebiliyor.

KOVA AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Kurallar mı, onları yıkmaktan, alt üst etmekten, söylenenin tam tersini yapmaktan keyif alıyorsunuz. Bir tabuyu yıktığınızda aldığınız keyif sizi kısa ve geçici bir süreliğine sarhoş ediyor. Ardından hemen o idealist gerçekçi yapınıza geri dönüyorsunuz. Zorluğa, sıkıntıya gelemiyorsunuz hayatınıza giren insanın hayatınızda büyük değişiklikler yapmadan sadece sizin boş bıraktığınız alanlara girmesini istiyorsunuz. Onun dışında bir beklentileri olduğunda bu duruma dayanamıyorsunuz ve tepkinizi hiç bir açıklamaya gerek duymadan giderek koyuyorsunuz. Tensel tutkular sizin idealize ettiğiniz dünyanıza daha çok uyum gösteriyor çünkü onlar aşk gibi esir edici olmaktan uzaklar. Çoklu ilişkiler tensel tutkularla uyum gösterse de ruh sağlığınız için çoklu ilişkilerden uzak durun.

BALIK AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
O kadar duygusalsınız, derinlik sahibisiniz ancak bir ilişkiyi bitirmeden diğerine başlayabilecek kadar rahat bir yapınız var, bu çelişkiyi çözebilene aşkolsun. İçinizdeki bu herkesi sevme patlamaları sizi bu hale getiriyor olabilir sizi suçlamıyorum ama bu yaptığınız etik değil haberiniz. Tutkuya kendinizi kaptırdığınız zamanlar az değil. Bağlanma konusunda hızlısınız, kaçma konusunda aynı hızda değilsiniz ama onu da bir seçenek olarak her zaman değerlendiriyorsunuz. Partnerinizi seçerken düzen, pratik zeka, detaycılık bunları aramıyorsunuz ama sonradan ondan bu özellikleri göstermesini bekliyorsunuz siz de biraz garip değil mi. Evvela bir ne istediğinize odaklansanız ya. Biraz sakin olun bu kadar aceleci olmaya gerek yok aşk o kadar da uzak değil.
 

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
13,572
Tepki puanı
4,045
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
AKREP AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Burcunuz size bunları yaptırıyor, çekişmeler, sürtüşmeler, kızgınlıklar, güç gösterileri aşkın bu görsel Show kısmından çok zevk alıyorsunuz. Sizin tutkulu aşık olarak bilinmeniz de bundan. Aşk halini bir kendinden geçme hali olarak yaşıyorsunuz. Romantizmin uç noktalarında gezinmek, olağanüstü efsanevi aşklara imza atmak sizin için vazgeçilmez bir hayat gayesi. Beyninin içi kendi kurallarıyla dolu olan, gelenekçi, katı kurallara biyat edebilen değişik bir insansınız, karşınızdaki insanın sizi anlaması ve sizin dur durak bilmeyen zihinsel feveranlarınıza uyum sağlaması her zaman oldukça zor.

Akrepten bildiriyorum doğru arkadaşlar. Psikopatlık desen var lkdmfig
 
  • Haha
Tepkiler: CaT

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,542
Çözümler
4
Tepki puanı
13,010
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Yay bana çok doğru gelmedi 🙄
 

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
13,572
Tepki puanı
4,045
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
Yay bana çok doğru gelmedi 🙄
Ben sadece kendimi okuyup paylaşmıştım sen söyleyince okudum banada uygun gelmedi.
Özgürlüğü ön planda olan bir burç bu kadar uyumlu olamaz bence :)
 

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Katılım
9 Ocak 2020
Mesajlar
44,542
Çözümler
4
Tepki puanı
13,010
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Kadın
Ben sadece kendimi okuyup paylaşmıştım sen söyleyince okudum banada uygun gelmedi.
Özgürlüğü ön planda olan bir burç bu kadar uyumlu olamaz bence :)
Ama Kovaya baktım da şöyle orta kısımda yazanlar doğru geldi
 

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
13,572
Tepki puanı
4,045
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
Ama Kovaya baktım da şöyle orta kısımda yazanlar doğru geldi
Kova bana en devrimci burç hissi bırakıyor nedense en özgürlüğüne düşkün burç neden kova demişler bilmiyorum inan ki kabına sığmayan bir burç
Yaylar sevdiklerini mutlu etmek için ödün verebilyorlar belki o yüzden yay yorumu böyledir. diyede aklıma geliverdi :p
 

velevki

🎈
Altın Üye
Katılım
19 May 2020
Mesajlar
3,425
Tepki puanı
1,720
Puanları
113
Cinsiyet
Kadın
BAŞAK AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Sarılmanın sağlığa iyi geldiğini düşünüyorsunuz, insanlara dokunmaktan hiç çekinmiyorsunuz bu sizin için çok doğal bir şey. Günün bütün derdini, tasasını yorgunluğunu bir kucaklamanın aldığını düşünüyorsunuz, sevgilinize bu kadar dolanmanızın sebebi bundan. Sevgilinizin yanında başka bir dünya var olumsuzlukların olmadığı bir dünya. Aşk size göre başlayıncaya kadar keskin çizgilerden oluşur beyaz ya da siyah ancak ilişkinin içine girince gri alanları yok saymazsınız ve çok anlayışlı bir insan olursunuz. Aklınızdan geçenlerle eylemleriniz birbirinden farklı olunca dengeniz bozuluyor, kafanız karışıyor. Ya olduğunuz gibi davranın ya da davrandığınız gibi olun nasihati sizin için işe yarar. Harika bir gece yaşadıktan sonra poker suratınız ne kadar aşık olduğunuzu gizler. İlişki içindeki çatışmalardan beslenirsiniz. Bir ilişki içindeki çekişme sizi ayakta tutar ve ne kadar çekişirseniz o kadar tutkuyla aşık olursunuz. Karşınızda çekişmeyi sağlıklı aşkın parçası olarak gören birilerine ihtiyacınız var.

Gel de burçların özelliklerine inanma hadi :)
adeta beni tarif ediyor.
 
Son düzenleme:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
13,572
Tepki puanı
4,045
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
BAŞAK AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Sarılmanın sağlığa iyi geldiğini düşünüyorsunuz, insanlara dokunmaktan hiç çekinmiyorsunuz bu sizin için çok doğal bir şey. Günün bütün derdini, tasasını yorgunluğunu bir kucaklamanın aldığını düşünüyorsunuz, sevgilinize bu kadar dolanmanızın sebebi bundan. Sevgilinizin yanında başka bir dünya var olumsuzlukların olmadığı bir dünya. Aşk size göre başlayıncaya kadar keskin çizgilerden oluşur beyaz ya da siyah ancak ilişkinin içine girince gri alanları yok saymazsınız ve çok anlayışlı bir insan olursunuz. Aklınızdan geçenlerle eylemleriniz birbirinden farklı olunca dengeniz bozuluyor, kafanız karışıyor. Ya olduğunuz gibi davranın ya da davrandığınız gibi olun nasihati sizin için işe yarar. Harika bir gece yaşadıktan sonra poker suratınız ne kadar aşık olduğunuzu gizler. İlişki içindeki çatışmalardan beslenirsiniz. Bir ilişki içindeki çekişme sizi ayakta tutar ve ne kadar çekişirseniz o kadar tutkuyla aşık olursunuz. Karşınızda çekişmeyi sağlıklı aşkın parçası olarak gören birilerine ihtiyacınız var.

Gel de burçların özelliklerine inanma hadi :)
adeta beni tarif ediyor.
Sarılmanın büyüsüne bende inanıyorum. 🌸
 

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Katılım
12 Ocak 2021
Mesajlar
4,024
Tepki puanı
1,089
Puanları
113
Konum
~
Cinsiyet
Kadın
Bir kez daha tescilledik, kova burcunun bütün bulmuş haliyim.. 👀
 

Nobody

Teknik Admin
Katılım
12 Kas 2019
Mesajlar
6,324
Çözümler
2
Tepki puanı
2,579
Puanları
113
Cinsiyet
Erkek
ASLAN AŞIK OLUNCA NELER OLUR ?
Aslan kral ya da kraliçe tahtına aşkını bekler her zaman. Siz de elitistsiniz biraz, kendinizi layık gördüğünüz kişi kendi tanımlarınızda yüksek nitelikleri olan bir sevgili. Onu bulmak için beklersiniz beklersiniz duygusal açlığınızı gidermek için ilişki yaşamaktan da geri durmazsınız ama istediğiniz yüksek vasıfları olan kişiyi bulamadığınızda hevesiniz bir an için kaçar sonra enerjik bir şekilde aramaya devam edersiniz. Bulduğunuz kişi de muhtemelen sizin gibi seçkinci biri olacaktır, bu durum sizin de bir takım sınamalardan geçmenize, sizin de kategorilendirilmenize sebep olacaktır unutmayın. Seçkincilik yapacağınıza enerjinize cevap verebilecek bir insanla birlikte olun çünkü aşk sizin gözlerinizin içini parlatıyor ve bunlar birtakım şekillerle olacak şeyler değil.
valla değil ya kjhsda
 

Nobody

Teknik Admin
Katılım
12 Kas 2019
Mesajlar
6,324
Çözümler
2
Tepki puanı
2,579
Puanları
113
Cinsiyet
Erkek
Aslan kral ya da kraliçe tahtına aşkını bekler her zaman. çok güzel bir cümle ya ne demek değil ya sen arayışta değilsin arayışta olsan nasıl olurdu peki :kiskis:
Tahtım da böyle bekliyorum sevgili @nunu

vito-corleone-film-characters-listelist.jpg
 

CaT

🎈
Board Admin
Katılım
21 Ara 2020
Mesajlar
13,423
Tepki puanı
4,576
Puanları
113
Konum
Uzay
Cinsiyet
Kadın
Yillarca kendimi degistirmeye calistim, bunun imkansız olacağını neden kimse söylemedi bana, ah be balik 🚬🚬🔪
 

dinamickaygısız

Platin Üye
Katılım
18 Şub 2021
Mesajlar
6,886
Çözümler
1
Tepki puanı
960
Puanları
113
Konum
Türkiye
Cinsiyet
Erkek
Dolanalım sıkı sıkı, nezaketle çekişerek aşamayacağımız meselemiz kalmasın :honk: sevişmeden uyumayalım, anlaşmadan … :honk:
 

De-Niro

Bronz Üye
Katılım
25 Nis 2023
Mesajlar
731
Tepki puanı
390
Puanları
63
Konum
Bâbil
Cinsiyet
Erkek
Boga burcu en iyi hangi burclar ile anlasir.Mesela ask konusun da ben kendim gibi bir boga ile ask yasiyor olsam,saf askin onsozunu atmis olabilir miyin? :)
 

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Katılım
7 Eki 2022
Mesajlar
13,572
Tepki puanı
4,045
Puanları
113
Yaş
34
Konum
Kocam köylü
Cinsiyet
Kadın
@Frithjof Burcunuzu unuttum. yada hiç konuşmadık mı hatırlayamadım yahu
 
Üst Alt