aslinda güzel diorlardi : )
Nerelere gittin 🤪İçinde gezdim değişik ortamlardı… ramazanda girmiştim gece vakti ah o nohut dürümleri 🤣
Nohuttan dürüm mü olur dedim ve yemedim. Sonra tadına baktım pişman olmuştum orada yemediğime
Girmediğim kör noktası kalmadı desem yeri. Çok sevdiğim bir dostum var. Her yerini gezdirdi isimleri aklıma gelmez şimdi.Nerelere gittin 🤪
Bilirim o gitmemen gereken yerleri )Girmediğim kör noktası kalmadı desem yeri. Çok sevdiğim bir dostum var. Her yerini gezdirdi isimleri aklıma gelmez şimdi.
Buralara gelmemelisin diye de gezdirdi bazı yerleri 🤣
Şahşnbeyde idik sanırım bir tepeye çıktık zirveye yakın bir camii vardı sokaklar çok dar arabayla zor ilerliyorduk..Bilirim o gitmemen gereken yerleri )
Mahallelerin isimleri bile tuhaf.Şahşnbeyde idik sanırım bir tepeye çıktık zirveye yakın bir camii vardı sokaklar çok dar arabayla zor ilerliyorduk..
Sonra havalimanı yolunda sağda mezbahalar vardı oradan bir tepeye çıktık her tarafa birileri çekmiş burada kimseye diklenmeden sakin sakin geçelim derken 10 tane polis arabası etrafımı sarmıştı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.