Ben biraz FeLaket biraz serserilik biraz haytalık katarım

Kahkaha?
Atalım atalım… Hem de en gürültülüsünden 🤗Bi gün karşlıklı atmak dileğiyle 🤩
Seni bel altı şaka ile niye düşünemedim ben '( öyle yoruma mı denk gelmedim dersinNe vereyim abime stili..
Genelde ortama uyarim..canim sklirsa kalkar giderim..kimse durduramaz..cok oldu aniden yok olusum..buhar gibi jsjsbs
Beni taniyanlar bilirler..
Ama komiklik katarim..kara mizah hele üfff..sarkazm..alaycilik..sevdiklerimin yanindaysam..bel alti sakalari felan.
Ciddi bir ortamsa, Demir Lady den daha ciddi olurum..sakasiz.
Ooo sen beni bir de acilinca bi görsen xDSeni bel altı şaka ile niye düşünemedim ben '( öyle yoruma mı denk gelmedim dersin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.