Ben seni etiketledikçe iç ferahlarsınİçtim meğer kurumuşum
Ben seni etiketledikçe iç ferahlarsınİçtim meğer kurumuşum
Olur tabi (:Ben seni etiketledikçe iç ferahlarsın
Fazlasıyla içiyorum. Zaten böbreklerim sıkıntılı. içmesem benzini biten araç gibi oluruum :)))))@emininceoglu su içtin mi
Sen içerken bize de hatırlat @emininceogluFazlasıyla içiyorum. Zaten böbreklerim sıkıntılı. içmesem benzini biten araç gibi oluruum :)))))
Bugün 1 damacana su içmişimdir. Ama henüz kesmedi@HolySpectre su içip serinle istersen 🤭
Birini etiketler misin bay çok övülmüş 😅Bugün 1 damacana su içmişimdir. Ama henüz kesmedi
@Lotus bi sürahi su getirdim kana kana iç yemekten sonra iyi gelirBirini etiketler misin bay çok övülmüş 😅
rast gele n bastın ben mi çıktım naptın
Elimden geldiğince su içmeye çalıştım. Çok sıcaktı. Çok su kaybettim sanırım. Bol bol içtim.Sende yemekten sonra içer misin?
@-a- gezip tozduğun yerlerde susuz kalma, lütfen 🤭 yine gitmişsin bir yerlere gördüm.
Beyaz lahana salatasına kalp kalp gönderiyorum🙈Elimden geldiğince su içmeye çalıştım. Çok sıcaktı. Çok su kaybettim sanırım. Bol bol içtim.
Evet gittim bir yerlere. Yalnız değildim bu kez.
Zaten suyla ilgili bişey olacağı belliydi. 13 yıldır ilk defa uçakta üzerime 1,5 litre su döktü hostes.
Zatürre olmak üzereydim. :)
Buz gibi su ve buz gibi uçak.
-
Suyun içine portakal limon atınca ne oluyor acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 10129
Ekli dosyayı görüntüle 10124Ekli dosyayı görüntüle 10125Ekli dosyayı görüntüle 10126Ekli dosyayı görüntüle 10127Ekli dosyayı görüntüle 10128
Arkadaşına da hatırlatmış olalım, bir bardak içmesi faydalı olur. @leblebitozu hanım rica etsek bir bardak su içebilir misiniz?
teşekkür ediyorum çok incesiniz 😇Arkadaşına da hatırlatmış olalım, bir bardak içmesi faydalı olur. @leblebitozu hanım rica etsek bir bardak su içebilir misiniz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.