yalandan içtik 1-2 litre
Hep erteledim bugun @İ love you yaaaa bir bardak getirseydin keşke@Fluffy su içtinmi bugun
Tabi ki su ve su içeren bir sürü şey içtim@Frenk içtin mi
Bir bardak soğuk su içeceğim, bazı hayallerimin üzerine.@SoCRaT su içtin mi bakimm 😁
Söylerim icsin
Su verenlerin çok olsun @Fluffy Allah kabul etsin. (Yine içmedim ama)
@Raison Detre Kendi paramızla binemeyeceğimiz Maseratinin üzerine soğuk su iyi gider.
maserati için illegale bulaşıyormuşum, ithalatından ihracatına asdk
View: https://www.youtube.com/watch?v=PCVP75TnU8I
@CaT su iç gel , bu arada sen neye biniyon ? mercedes audi ?![]()
yhaaaa sinemaya arkadaslarla gitmistik tabi gec kaldik, tammm rrrrrr sahnesinde girdik yerimizi ariyorduk eskilere gittim sayende :)))
Ben her daim üc harfli araba severim![]()
Seni kurutan susuzluk değil 🚬Su verenlerin çok olsun @Fluffy Allah kabul etsin. (Yine içmedim ama)
@Raison Detre Kendi paramızla binemeyeceğimiz Maseratinin üzerine soğuk su iyi gider.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.