sizlik olduğunuzu @Lotus söyledi zaten. sen gibi deliler var yabancılık çekmezsin demiştiNickinden belli, yoksa @leblebitozu nerden aklina gelsin sjsjs olsun tam bizlik .pp
sizlik olduğunuzu @Lotus söyledi zaten. sen gibi deliler var yabancılık çekmezsin demiştiNickinden belli, yoksa @leblebitozu nerden aklina gelsin sjsjs olsun tam bizlik .pp
hatun, ilk günden de dökülmez ki kirli çamaşırlar. bari biraz zaman geçeydi yaaSen onu sarhoşken görrrrr😛
Ortalık oyun parkı @CaT 😂😂😂
Kadınların kafa ütüleme ve insanı sinir etme özelliklerinin olmadığı her gün bir erkek için en ideal gündür. Zaten günde 2 litreden fazla suyu içiyorum soğuk soğuk. Gençleşiyorum adeta su içtikçe.@WarrenBuffett bensiz bir gün nasıldı kafam dinlendi mi su iç hadi
Kadınsız da olmuyor kadını seven çenesine katlanıyor coinimKadınların kafa ütüleme ve insanı sinir etme özelliklerinin olmadığı her gün bir erkek için en ideal gündür. Zaten günde 2 litreden fazla suyu içiyorum soğuk soğuk. Gençleşiyorum adeta su içtikçe.
Ben genellikle öpüşerek susturmayı tercih ediyorum. En garanti yol.Kadınsız da olmuyor kadını seven çenesine katlanıyor coinim
Sonsuza kadar öpemezsin ağzının içinden yine konuşurBen genellikle öpüşerek susturmayı tercih ediyorum. En garanti yol.
Kız milletinin mega cinsel gücünü ortaya çıkartmak çok da zor olmasa gerek? Bilal'in şoförü Engin bile az çok biliyordur?Sonsuza kadar öpemezsin ağzının içinden yine konuşur
Engin kim konuyla ilgisi neKız milletinin mega cinsel gücünü ortaya çıkartmak çok da zor olmasa gerek? Bilal'in şoförü Engin bile az çok biliyordur?
Bilmem Güldür Güldür'deki Bilal aklıma gelince, Engin'de aklıma geldi. Suç mu?Engin kim konuyla ilgisi ne
Düzyatan miBilmem Güldür Güldür'deki Bilal aklıma gelince, Engin'de aklıma geldi. Suç mu?
Yok Amuda kalkan.Düzyatan mi
Sana beyin alacam kıvrımlı diyen tama m tamamYok Amuda kalkan.
Teşekkürler, ben sana aklımın zekatını versem daha makbule geçer sanırım.Sana beyin alacam kıvrımlı diyen tama m tamam
Anlatamamışsın suç benim mi Hangi Engin nerden bileyimTeşekkürler, ben sana aklımın zekatını versem daha makbule geçer sanırım.
Güldür Güldür Show u hiç izlemiyor musun? Orada kaç tane şoför engin var? (Normalde ben izlemiyorum da, validem açtığı vakit 20-25 dakika bariz komedi adı altındaki şoparlığa maruz kalıyorum.)Anlatamamışsın suç benim mi Hangi Engin nerden bileyim
Güldür Güldür Show u hiç izlemiyor musun? Orada kaç tane şoför engin var? (Normalde ben izlemiyorum da, validem açtığı vakit 20-25 dakika bariz komedi adı altındaki şoparlığa maruz kalıyorum.)
Benim de soyadım Erdoğan. Lakin o Bilal'in konumuz ile alakası nedir?Soyadı Erdoğan olan Bilal sandım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.