Acil suya atilman lazım.Fark ettim de ben 3 gündür su içmemişim. Sadece meşrubat ve çay.
Kesin bir boklar gelicek başıma ilerde.
Acil suya atilman lazım.
Üstüme iyilik sağlık🙈 senin iç organlar sağlıklıdır umarım🤗Beni bir bandırın geri çıkarın ya.
Su içemiyorum ben. Tadı hoşuma gitmiyor.
Bak Benekli Ayhan beni tanımlamış neredeyse; (küfürlü, uyarayım.)Üstüme iyilik sağlık🙈 senin iç organlar sağlıklıdır umarım🤗
Bak Benekli Ayhan beni tanımlamış neredeyse; (küfürlü, uyarayım.)
View: https://www.youtube.com/shorts/WLOAj4tbVCk
Ayy içtim ama az gelmiş sanirim hemen içiyorum teşekkür ederim
Bu sıcak günlerde şu içmemek mümkünmü.Ayy içtim ama az gelmiş sanirim hemen içiyorum teşekkür ederim
@Egolu Narsist Patriarkal su içtin mi
Su mu suyu ben oral yolla almiyom diffuzyon ile deriden aliyom. Fisfisim var benim :)@simbat içtin mi içmedin mi
Bize de fısfıslaaSu mu suyu ben oral yolla almiyom diffuzyon ile deriden aliyom. Fisfisim var benim :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.