Bu sıcakta nasıl su içemezsinValla yalan söyleyemeyeceğim, hiç içmiyorum maalesef...
Şimdi biraz zorlayacağım hatrına.
Bu sıcakta nasıl su içemezsinValla yalan söyleyemeyeceğim, hiç içmiyorum maalesef...
Şimdi biraz zorlayacağım hatrına.
@Johns yola çıkacaksın su iç
Suların tadı değişmiş zaten teşekkür ederim çiçeğim
Sokağın ne güzellllll![]()
An itibariyle 2,5 litreyi devirdik. Hava amiyane tabiri ile gavur ini gibi yanıyor... Foto mu hazmedemeyene boydan...
Neyin tadı degismediki? keske hep 2005 2010 yillari arasinda kalsaydik böceğim. Marlboro light in tadi coca colanin tadi o donemlerde efsaneydi ..Suların tadı değişmiş zaten teşekkür ederim çiçeğim
Çikolatanın da tadı kalmadı da neyse ki tatlı olarak sen varsınNeyin tadı degismediki? keske hep 2005 2010 yillari arasinda kalsaydik böceğim. Marlboro light in tadi coca colanin tadi o donemlerde efsaneydi ..
herseyin tadi deisti üzülüyorum anliyormusun beni istemsizce gozumden yas akiyor...
Daha yeni uyandım evde eşşek arısı varBol bol su iç @nunu
Hepiniz için içiyorum.@veronikaolmekistiyor geçmişlerinin hayrı için birer bardak hepimizi sulasan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.