nerenin suyu bu .)İçelim içirelim
![]()
Su Nahçivan’ın. Ama ben Bakü’de içiyorum suyu.nerenin suyu bu .)
afiyet olsunSu Nahçivan’ın. Ama ben Bakü’de içiyorum suyu.
İçtim 2 litre kadar@Ediz spor yapınca su içtin mi bugün?
Evet içtim aslen ben her sabah büyük bir bardakla su içiyorum bu bir rutin benim içinİçtim 2 litre kadar
Ya sen ?
Ödem atarsın su içmekte fayda var .)Evet içtim aslen ben her sabah büyük bir bardakla su içiyorum bu bir rutin benim için
Ondan ziyade sabahları toksinleri atıyormuş vucüttan ve cilde aydınlık veriyor.Ödem atarsın su içmekte fayda var .)
.) Haklısınız katılıyorumOndan ziyade sabahları toksinleri atıyormuş vucüttan ve cilde aydınlık veriyor.
Su gibi ömrün olsun@HolySpectre sende iç sessin daha güzel olsun.
Tesekkürler Chen hocam.@Süreyya hanım içinizi yakmişliğima su iyi gelmese de hatırlatayım yine bir bardak buyurmaz misiniz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.