Kıyamam ya iyiki ıspanaklı böreği görmedinNasıl açım var ya ebe gidene kadar sabremem bir parça versene
Kıyamam ya iyiki ıspanaklı böreği görmedinNasıl açım var ya ebe gidene kadar sabremem bir parça versene
göstersene merak ettim çok mu çekici ?Kıyamam ya iyiki ıspanaklı böreği görmedin
Dibim düşerdi kesinKıyamam ya iyiki ıspanaklı böreği görmedin
Dur bakim kalanını atayım tabi kaldıysagöstersene merak ettim çok mu çekici ?
Isırıklı olanı at frenkeDur bakim kalanını atayım tabi kaldıysa
süperDur bakim kalanını atayım tabi kaldıysa
Senin için istiyorum açsın ya ısırmamış atar sana inat inşallahIsırıklı olanı at frenke
Yemedim yemiycem iradem güçlü tutkularım kadar ghdgfgdsüper
Senin için istiyorum açsın ya ısırmamış atar sana inat inşallah
Yok daha çay içtim suyu da birazdan içeceğim inşallah 😊 teşekkürler
eyvallah çok teşekkürler ok bize neylesin kurşun top falan yok mu?Beni düşünmüş gardaşım hemen sana aşk oku fırlatıyorum şirketten
Ölürsün öyle ama Aşık olursan sürünürsün eheheeyvallah çok teşekkürler ok bize neylesin kurşun top falan yok mu?
neydi o şarkı bir sevmek bin defa ölmek demekmiş miydi. severek ölelim offf çok romantik olduÖlürsün öyle ama Aşık olursan sürünürsün ehehe
Afiyet olsun şimdi içtin mi?Yok daha çay içtim suyu da birazdan içeceğim inşallah 😊 teşekkürler
İçtim teşekkürler 😊Afiyet olsun şimdi içtin mi?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.