Yok ben susuz çalışıyorum bor madenle... sdgsdg
Gece buz gibi karpuz yedim sayılır mı daha alınmayacakmış zamanı geçmiş çünkü. Adaçayı içtim akşam boğazıma iyi geldi zencefil balla beraber güzel oluyor ama ondanım yok. Çok şükür sabah oldu resmen kabus gibiydi yudum yudum içtim suyumu dabol bol meyve tüket. Zencefil çayı eklem ve kemik ağrısına iyi gelir. Ilık suya limon suyu ekleyip içmek halsizliği alır. Hiç biri işe yaramaz ise çok gecikmeden doktora gitmekte faydalı olacaktır. Geçmişler olsun.
Tabi tabi sayılmaz mı aç iken yeseydin soğuk karpuzu mideni de üşütürdün. Mevsim geçişlerinde biraz daha dikkat lütfen. Sağlık en değerli varlığımız.Gece buz gibi karpuz yedim sayılır mı daha alınmayacakmış zamanı geçmiş çünkü. Adaçayı içtim akşam boğazıma iyi geldi zencefil balla beraber güzel oluyor ama ondanım yok. Çok şükür sabah oldu resmen kabus gibiydi yudum yudum içtim suyumu da
Biliyorum dikkat etmiyorum hiç ben de böyleyim napalım. Seni burda görmek güzelTabi tabi sayılmaz mı aç iken yeseydin soğuk karpuzu mideni de üşütürdün. Mevsim geçişlerinde biraz daha dikkat lütfen. Sağlık en değerli varlığımız.
canın sağ olsun ne diyelim . ben seni bilemedimBiliyorum dikkat etmiyorum hiç ben de böyleyim napalım. Seni burda görmek güzel![]()
İçelim böbreklerimiz için madem lazım oluyor böbreklere su :)Bu bildirimleri kaynar kazana atacağım gelmiyor.
İçeyim içim yandı.
@-a- su iç böbrekler lazım olur.
İçtim çiçeğim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.