Afiyet olsun, ısıt ısıt ye ahsjjdevet, ben tek kişilik yemek yapamıyorum![]()
Afiyet olsun, ısıt ısıt ye ahsjjdevet, ben tek kişilik yemek yapamıyorum![]()
ölçü tutuyosa süper, benimkinin tutması için büyük olması lazımbende sizin yemek ısıttığınız tencerelerde yemek yapıyorum muhtemelen tabi ldkfnmdjkfg

yarına süprayzAfiyet olsun, ısıt ısıt ye ahsjjd
ilk başlarda tutmuyordu sonra tutmaya başladıölçü tutuyosa süper, benimkinin tutması için büyük olması lazım
yarına süprayz
1 çay bardağı pirinçle doymayacağım ama tamam, yapayım@Mithrandir 1 çay bardağı pirinçten yap sen 1 su bardagi pirinç 2 gün yeter sana
O sırada diyetisyenin bana bir tatlı kaşığı yağ ile pişmiş 4 yenek kasığı pilav vermesi1 çay bardağı pirinçle doymayacağım ama tamam, yapayım
diyetisyen misin @GünışığıO sırada diyetisyenin bana bir tatlı kaşığı yağ ile pişmiş 4 yenek kasığı pilav vermesi![]()
İLk kez duydum nasıl bişi aceptavihli pilav yapicam bugün
tvauklu pilav cok meshurdur aslindaİLk kez duydum nasıl bişi acep
tvauklu pilav cok meshurdur aslinda
ah nerede! filminde Gülsen Bubokoglu tavuklu pilav siparis ediyor, Tarik Akan in stalklamalarindan kurtulup, lokantaya sigininca..
baya bi düşündüm ne bu acaba diye tahinli mi dedim o olmaz ama yapıs yapıs dedimtavihli pilav yapicam bugün
baya bi düşündüm ne bu acaba diye tahinli mi dedim o olmaz ama yapıs yapıs dedim
tavuklu he Afiyetler olsun çok severim![]()
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.