Mantı Makarna yaptım nasıl oluyor diye sormayın hiç ben uydurdum dd

ben çekmeyi unuttum vallah@Run kulp bulacak diye görüntü paylaşamıyoruz..

Afiyet olsunnn.. :dben çekmeyi unuttum vallah
Kulp bulsa ne olur önemsiz![]()
Aaa iyi misin..Tavuk pilav yaptım da bi dokundu bişey oldu
Döner yemeliydinTavuk pilav yaptım da bi dokundu bişey oldu
Ne demek önemsiz.. beni üzüyorsun.. ben uzmanım..ben çekmeyi unuttum vallah
Kulp bulsa ne olur önemsiz![]()
Bir daha foruma tavuk pilav yedim falan yazma..Tavuk pilav yaptım da bi dokundu bişey oldu
Menüde ne var..Ne demek önemsiz.. beni üzüyorsun.. ben uzmanım..
Kuru fasulye var, hem etli hem etsiz iki çeşit.. kuru biber attık içine acısı çok fena sinmiş.. biraz fazla acı ama olsun, yanında da mercimekli bulgur pilavı var sisterim.. kendime özel semiz otlu bol kuru naneli cacık yaptım..Menüde ne var..
Sabah yedik doydukDöner yemeliydin
Ben yeşil mercimekli bulgur pilavı çok seviyorum sisterim.. böyle tereyağlı, bazen de soğanlı yapıyoruz..Ne bu ya bugün herkes pilav yapmış lapa mı tane tane mı..
Ee zehirle mişsin kendini..Çok güzel yaparım onu da…
Kendimi övmek hiç hoşuma gitmiyo aslında…
Tavuk zehirledi 😁Ee zehirle mişsin kendini..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.