Kimin dediğini yapıp yükledin resmi..Sarımsaklı köfte var bugün.. fellah köftesi de denir.. ulan köftemi @nunu ve @Sade göremeyecek diye kalbim sıkıştı..
Ekli dosyayı görüntüle 19141
Ay çok güzel çok severim afiyet olsun..
Kimin dediğini yapıp yükledin resmi..Sarımsaklı köfte var bugün.. fellah köftesi de denir.. ulan köftemi @nunu ve @Sade göremeyecek diye kalbim sıkıştı..
Ekli dosyayı görüntüle 19141
Seni dinledik sisterim.. uzak durulacak erkekler listenden sonra bir tedirgin olmadım değil...Kimin dediğini yapıp yükledin resmi..
Ay çok güzel çok severim afiyet olsun..
aklına ilk geleni yapİnanın çok sıkıldım bu sorudan 🥺
Aklıma hiç bir şey gelmiyor 😂aklına ilk geleni yap![]()
Bu ne ya, sağlıklı beslenme şeyi mi yine..
Ramen yok tam sağlıklı sayılmazBu ne ya, sağlıklı beslenme şeyi mi yine..
Güzel görünüyor, yenir.
5 tane sıkma yedim, kendime anca geldim.. şu mısır hiçbir şeye yakışmıyor, insanlar ısrarla her menüye koyuyor..
Dolapları karıştırınca gözüne ilişenlerden bişiler yap öylede mi gelmiyorAklıma hiç bir şey gelmiyor 😂
Tüm herşeyin tek tabakta birleşmesi acaip güzel geliyor banada afiyetTavuklu köfteli bowl soyledim
Bizimkiler sebze pek tuketmiyor varsa yoksa etli yemek 🤦🏻Dolapları karıştırınca gözüne ilişenlerden bişiler yap öylede mi gelmiyor
Başka önerim yoktur Saygılar 🤣
Yarın karnı yarık yapcam varsa patlıcanın itekle kıyma yoksa imam bayılt![]()
5 yıldır herhangi bir şey yaptığını görmedim..Hiç bişey pişirmediğim için atamıyorum…
Yoksa bilirsiniz ki çok marifetliyim..
5 yıldır herhangi bir şey yaptığını görmedim..
Geçen komşunun yaptığı ekmek üstüne sürülmüş Nutella attın..
Ama olsun.. senin başka güzel özelliklerin var..
❤️

Some kurdish problems.Bizimkiler sebze pek tuketmiyor varsa yoksa etli yemek 🤦🏻
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.