Sen 8 aydır yağlama yapacaksın.. hani nerede encim.Tabakları da streç filmle sardın mı tamamdır…
Sen 8 aydır yağlama yapacaksın.. hani nerede encim.Tabakları da streç filmle sardın mı tamamdır…
Yapmaya yeltenmedim. Ben yufka açabiliyorum. Zor değil yaprım. Kıymaşı harcı da zor değil de uğraşmaya istek yok kfkfnnfSen 8 aydır yağlama yapacaksın.. hani nerede encim.
Sen güzel yemekler pişirmişsinde ben bildirime geldim gene şırdanı gördüm onu napcazRosto, pattizzz püresi, çorba salata
Nasıl yiyebiliyorsunuz

ağzımızla yumyum...Nasıl yiyebiliyorsunuz![]()
misss afiyetler olsunBir şey pişirmedim kendime kuru domates ile zeytin yağlı bir salata hazırladım doyurucu ve lezzetli :)
o neymiş yawYağ mantısı yapın da yiyelim ya :))
Cok deli bir şey nunu netten bakıp dene bir gün :)o neymiş yaw
denersem buralara fırlatırım ^^ tyCok deli bir şey nunu netten bakıp dene bir gün :)
Evde tava var, yanında da pirinç pilavı..patlıcanlı bir yemek pişirsem ama ne pişirsem -,-
Evde tava var, yanında da pirinç pilavı..
Patlıcan hiçbir şeyini yemem.. pilavı kaşıkladım geldim.
Sana da afiyet olsun..
Mantar mı var içinde, ceviz mi var.. anlamadım pek.![]()
Bende demek ki asla yetmeyeceğin bişi pişirdim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.