Afiyet olsunkelle paça gömdüm, 1 ay kimseyle öpüsmeyecek kadar bol sarımsak dökerek...
Yedin mi?Mük bowl yapan bi yerden köfteli avakadolu bowl soyledim onu yicim
afiyet olsun
Pilav sıcak ve taze yenir... Bir gün önce pilav mı yapılır sisterim ya.Yarın için pilav yaptım geri kalanını yarın düşünürüz..
Çalışan biri için evet.. :dPilav sıcak ve taze yenir... Bir gün önce pilav mı yapılır sisterim ya.
Bir şey diyen olursa haber ver sisterim... Adamlar kamyonet kasasında bekliyor..Çalışan biri için evet.. :d
Bir şey diyen olursa pilav tenceresini kafasına yer..Bir şey diyen olursa haber ver sisterim... Adamlar kamyonet kasasında bekliyor..
Sen kendini yorma sisterim.. tokat delisi yaparız. Haber et yeterli.. apaçi tayfası hazır.Bir şey diyen olursa pilav tenceresini kafasına yer..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.