Neden?Hoş gördüm Süri Hanım, bugün ben pişirilenleri yedim ama akşam yemeğinden kendimi muaf tutuyorum bu aralar.. Bir yaştan sonra insan daha az yemek yemeli di mi?
Neden?Hoş gördüm Süri Hanım, bugün ben pişirilenleri yedim ama akşam yemeğinden kendimi muaf tutuyorum bu aralar.. Bir yaştan sonra insan daha az yemek yemeli di mi?
Günde iki öğün yetiyor bana. sen kaç öğün yiyorsun?Neden?
Aklima geldikce.dGünde iki öğün yetiyor bana. sen kaç öğün yiyorsun?
ben normal eti bile az tüketen biriyim öyle söyliymYok sandığın gibi değil bazı et ürünleri mangalda veya fırında çok kuru kalır muhakkak hayvanın kendi yağı ile destekle damak tadı üstadı konuşuyor burda![]()
Das gibiligimizin mimari sakatattirben normal eti bile az tüketen biriyim öyle söyliymciğer sadece gerekli diye yiyorum o kadar
![]()
Dokunuyor Arh+ sorunsalıDas gibiligimizin mimari sakatattir
Köy köy afiyet olsun her türlü yenirMusakka yapıyorum sarımsağını koymayı unuttuğumu hatırladım fırının üstünden koysam olur mu onu düşünüyorum![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.