sebzeli ve salamlı falan pilav koyuyorsun omletin arasına japon yemeğiBunu ekmek arası pilav mı yapmışlar
sebzeli ve salamlı falan pilav koyuyorsun omletin arasına japon yemeğiBunu ekmek arası pilav mı yapmışlar
ellerine sağlık çok güzel görünüyorTuz çok gelmiş olabilir nunu,ilkin günahı olmazmış Aldlflgl
Bekledikçe tadı güzel oluyo,dediğin gibi alışmak lazım.
Sen Migros’a gelmiş diyince dün 3 migros gezdim buldum,son iki kalmıştı ikisinide aldım alsldlf
Suya koydum dün uyuya kaldığım için biraz fazla bekledi, ama sorun değil güzel oldu, armudu unutmuşum onun dışın da eksiksiz yaptım,bence güzel oldu.
![]()
Teşekkür ederim, ben yapardım sana aynı şehirde olsaydık<3ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Ben tuzunu tattım az geldi anlamadım sosa gitmişti herhalde bekledikçe çekti mi naptı
tuzlu oldu garibim çok karışık bir tarif deneyimlemiş birinden yemek gerek belkide önce

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.