Afiyet olsun canim.Güzeldi evet,yani dışarıda yediklerimden farkı yoktu…
Afiyet olsun canim.Güzeldi evet,yani dışarıda yediklerimden farkı yoktu…
Valla açık havada ağzına kuru ekmek koy lezzetli oluyor 🤣🤣🤣🤣Manzara benim pogacalardan daha saglikli duruyor 🤣
Çok güzel görünüyor nunum ellerine sağlık şeftalili hiç yapmadım denerim.
benimde 2. deneyişim şaşırtıcı şekilde güzel ve hafifÇok güzel görünüyor nunum ellerine sağlık şeftalili hiç yapmadım denerim.
Birde çay yap yanına mis afiyet olsun.🤗
Mandalina ve portakallı da güzel oluyo o ekşimsi tadı seviyorum ben.benimde 2. deneyişim şaşırtıcı şekilde güzel ve hafif
ama karameli kahve karamel aroması olandan kullandım yoğun şekerleme tadı istemedim
baya hafif oluyor bele
bu benim basımada geliyor ya öğlen acıkınca akşamın yemeğini gömmek ahaha kolay gelsinDün akşam güveç yapmıştım biraz fazla yaptım bugün akşam da yerim diye ama öğlen kalanın hepsini yedim.
Akşama köfte yapıyım diyorum bende ))
kahve kek dedikodu kaçtı kaçtı ldkfmlfdkgMandalina ve portakallı da güzel oluyo o ekşimsi tadı seviyorum ben.
Neyse kek pişerken yaptığımız muhabbeti kaçıran @Süreyya otursun ağlasın….
BakarızAksam olsun....
@nunu ve sen.
Canim tavuklu pilav cekti.Bakarız
Yap yavrum elinden her iş geliyoCanim tavuklu pilav cekti.
Ipim bitti.pYap yavrum elinden her iş geliyo
Örgü bitti mi🤪
hiç anlamam örgüdenIpim bitti.p
🫣HaahahahahahhahaIpim bitti.p
Benim örgümle Zeyno dalga gecti.hiç anlamam örgüdenyani zoraki örmüşlüğüm var ama
🫣
Süri de anlamaz ama yapmaya çalışmışhiç anlamam örgüdenyani zoraki örmüşlüğüm var ama
🫣
Görsel at yorumlayalım….Benim örgümle Zeyno dalga gecti.
Düsün nunum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.