aç olan varsa buyursun ama herkes payına düşen kadar .p
karga seslerini bir ben mi işitiyorum acaba?
neysem.. afiyet olsun.
Olursa bizimle de paylaş 😘Bugün taco yapacağım, bakalım olacak mı
Annem yanına tarhana yapıyor şu an zeynom... Kadın anam dkdmfmfmOlursa bizimle de paylaş 😘
Ana gibi ana ellerinden öpüyorummmmAnnem yanına tarhana yapıyor şu an zeynom... Kadın anam dkdmfmfm
aç olan varsa buyursun ama herkes payına düşen kadar .p
karga seslerini bir ben mi işitiyorum acaba?
neysem.. afiyet olsun.
et pişirme ile pek aram yok kapaksız pişmesine şaşırdım genede Afiyetler olsun tekrardanTabi ki nunu, deneyebilirsin :)
Afiyet olsun, cok güzel görünüyor
Afiyetler olsun çok güzel görünüyor 🧿
Tako mu bu yoksa böyle kahvaltılık bir şey mi sanki çok güzel duruyor
Fotoğrafta küçük çıkmış sanırım boyutu, yeterliydi ya :d@Alavarez sen bunla doyacak mısın? xd harika gözüküyor bu arada.
Ara Öğün niyetine dkfmfmMüthiş görünüyo mügem afiyet olsun😍
Ben bunu çerez niyetine yerim ya nasıl doydun 😁
Tako nunu hnm içine sevdiğiniz şeylere göre her şeyi ekleyebilirsiniz. Avokado ve burger sos çok yakışıyorTako mu bu yoksa böyle kahvaltılık bir şey mi sanki çok güzel duruyor
Adını öğrenebilirsem deneme şansım yüksek dolapta günlerdir olgunlaşmasını beklediğim bir avokadom var
daha etli bişi kalmıs aklımda hiç de yemedim denenir tytyTako nunu hnm içine sevdiğiniz şeylere göre her şeyi ekleyebilirsiniz. Avokado ve burger sos çok yakışıyor

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.