Temel matematik kank 😀Normalde boşluk kaç cm oluyor? Hanım arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla soruyorum. Herkes kendi içinde hesabını yapabilsin
Temel matematik kank 😀Normalde boşluk kaç cm oluyor? Hanım arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla soruyorum. Herkes kendi içinde hesabını yapabilsin
Benim hesap kuvvetli değil. O sabah 4 cm ise normali neydi karşimTemel matematik kank 😀
Vay mşllh yiğidime 50ye kadar devam ederse boşluklar yaşadınŞöyle:
Normalde sabah yüzüstü uyandığımda yatak ile aramda boşluk olmakta, o gün uyandığımda ise yaklaşık 4 cm civarında bi boşluk vardı
Basit yüzde hesabından %22,15 çıktı
O bir sexolog ve sex hayatı fazla aktif foruma bile gelemiyorOggy böyle bir konu niye açtı acaba hep merak etmişimdir sjsjsj
Hiç öyle durmuyordu ama siz en iyisini bilirsiniz)O bir sexolog ve sex hayatı fazla aktif foruma bile gelemiyor
Hesap kitap işleri dönmüşTemel matematik kank 😀
Hep kaçak dövüşüyonKim ne neden nasıl orası neresi?
Kaçakçılık kanımızda varHep kaçak dövüşüyon
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.