sen vereceğin kararı merak etmiyor musunher gün ne pişirsem diye düşünmek bir süre sonra öyle kötü ki ÖFF Merak etmek güzel olmalı
sen vereceğin kararı merak etmiyor musunher gün ne pişirsem diye düşünmek bir süre sonra öyle kötü ki ÖFF Merak etmek güzel olmalı
imamoğlunun açtıklarından denemek lazımİki tabak yemek için binbir eziyet tez aş evleri kurula ev yemeği lezzetinde yemekler yapıla 😛
o ne demek ya 2 saat uğraştıgın yemeği 15 dkta yiyorsunsen vereceğin kararı merak etmiyor musun![]()
imamoğlunun açtıklarından denemek lazım
dışarıdaki bir çok pahalı restorant kötü kiNe kadar iyi olabilir ki gerçi var öyle ev yemekleri yapan yerler anlaşıyorsun aman hepsi zahmet en iyisi aç kalmak 🤪
Yap da yiyekAh aslanım ah kurbağa dolması mı oluyor bu. Yeme şöyle şeyler. Ben sana adana dürüm ısmarlarım.
sana inat elimi, kolumu keserim o mutfağa girmem :) açlıktan ölsen kuru ekmek vermem hanım hanımcık hamarat hatun kişisi olacaksın aslanımYap da yiyek
Bana da hamarat bir hatun lazımsana inat elimi, kolumu keserim o mutfağa girmem :) açlıktan ölsen kuru ekmek vermem hanım hanımcık hamarat hatun kişisi olacaksın aslanım
yokGavurmaynan çevirme.
Bilir misiniz?
bırak domatesi biberi şaka yaptım gittin nereyesun şakalandım sandım patateside ben getiriym ortada bulusalımDomates Biber
fırınlanmışsa olurbırak domatesi biberi şaka yaptım gittin nereyesun şakalandım sandım patateside ben getiriym ortada bulusalım
bişede beğenmez kızartma yapmayı bıraktım all time fırınfırınlanmışsa olur
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.