Not bad?
![]()
![]()
Çok iyi 👍🏻
Not bad?
![]()
![]()
Ohh sen yedikçe @forumtutkunu na et olsun löp löpTost yedim
Olsunn kızzzOhh sen yedikçe @forumtutkunu na et olsun löp löp
Bayılırımimam bayıldı cacık![]()
Valla yaz sonu ama sıcaklarda çok güzel gidiyorBayılırım
Kızartmadan mı yaptın nasıl tek tencereValla yaz sonu ama sıcaklarda çok güzel gidiyor
Tek tencerede bir tarif öğrendim ben farklı yapıyordum ne kolaylık
sen nasıl yapıyorsun
kız ben diyetteyim ne kızartması kdnjfg yemek kaşığı ile yağ ölçüyorumKızartmadan mı yaptın nasıl tek tencere
View: https://www.instagram.com/reel/Cy7M61wo9Rd/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Gün birlik günü
Gün dayanışma günü
Gün bugün ne yesem günü
Gün kardeşlik günü
Gün menü fikri verme günü
Böğön ne pişirsem derdine son
Az çok demeyin boş geçmeyin
Güzel tarifler etli etliNerdeyse gaza geliyodum he ..
her gün ne pişirsem diye düşünmek bir süre sonra öyle kötü ki ÖFF Merak etmek güzel olmalıBen de merak ediyorum![]()
Ahhhh neler söylüyorsunuz yüzüme gülümseme geldi ldkmfg part time olsun ben onada tamamımEvde yemek olayı kaldırılsın ya
Ahhhh neler söylüyorsunuz yüzüme gülümseme geldi ldkmfg part time olsun ben onada tamamım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.