View: https://www.instagram.com/reel/Cy7M61wo9Rd/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Gün birlik günü
Gün dayanışma günü
Gün bugün ne yesem günü
Gün kardeşlik günü
Gün menü fikri verme günü
Böğön ne pişirsem derdine son
Az çok demeyin boş geçmeyin
Ben sizden fikir gelsin diye bekliyorumbu iyi oldu @Fluffy ilk öneri senden olsun akşama yemekte ne var ?
ne umarsın bacından bacın ölür acından fikirsel olarak diyorum tabi bacı sıfatı da olmadı ama inan gündelik en büyük sorun akşam yemeği yine bir hanım olarak fikrin vardır de hadi bekliyorumBen sizden fikir gelsin diye bekliyorum
her türlü fikre hazır ve nazırım malzemeler ve tarif varsa mutfakta görüşelim buyrun lütfen
@nunu dan da güzel tarif çıkıyorher türlü fikre hazır ve nazırım malzemeler ve tarif varsa mutfakta görüşelim buyrun lütfen
Ciğer sote , pilav salata 😎
@CaT sen de var mı hamaratlık varsa bir fikrini alabiliriz
hiç bir fikrim yok ki yemek konusu muztarip olduğum bir konu bol su tüket bari yağlı yiyorsunuz dikkat edinbugün pisi yapicam valla, kahvalti gibi aksam yemegine bayiliyorum. biraz agir olacak ama olsun :)
sen de ne var?
hiç bir fikrim yok ki yemek konusu muztarip olduğum bir konu bol su tüket bari yağlı yiyorsunuz dikkat edin
Hiç bir işe yaramıyor bir hafta ikinci hafta belki sonra kaldığın yerden devam mızmızlanmayaevet yemek konusunda ben de cok muztaripim, hep karar veriyorum diyorum ki artik haftalik liste tutucam ama bi türlü baslayamadim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.