Ben size ben olmaktan duyduğum kahrı nasıl anlatayım. elimden gelse boğazlarım kendimi...
İnsanlara mesajım var.. Kimse sizden önemli değil... Onun değerini kavrayın sonra kendiniz için iyi olanı yapın.. Yani önce kendiniz .. Seni senden başkası mutlu edemez..
Bu mantığa göre bütün balık erkekleri aynı kefeye konmalı hepsi aynı o zaman.. Hiç birbirin'den ayrı özellikleri yok mu bunların?Der balik ve koṣa koṣa baska birini mutlu etmeye gider .pp
Nunu biliyor zaten sağ'olsun ilgilendi sorularımla.. Prof bir görüşü var nunu'nun.. Geleceğimi söylemesin diye kestirdim
Nunu biliyor zaten sağ'olsun ilgilendi sorularımla.. Prof bir görüşü var nunu'nun.. Geleceğimi söylemesin diye kestirdimSüreyya'yı bilmiyorum her yerde varız onunla burda adam akıllı selamlaştık.. Zaten bir çoğumuz birbirimizi yanlış tanıyoruz iletişim kurmadığımız için..
Tanımak sorunum yok tanınma problemim var... Mizahcı bir kardeşim ben.. Eyvallahsız olunca ters etki tepki yapıyor ilk karşılaşmada...Iletisim kuranlarda yanlis taniyabiliyor, nasil tanimak istedigin önemli insanin, niyet önemli .pp
Genellemeleri hep kullanıyoruz çoğu manasında
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.