Öğlen vakti dışarı çıkmayın ! Bol su için 🌸
Çünkü sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek.
Kırmazsan kırılmazsın. Buna inanıyorum. Doğru mu bilmiyorum. kırmayın, kırılmayın. Herkese hak ettiğini verin. Ne eksik ne fazla. Her şeyin bir ölçüsü olmalı. Ölçüden şaşmayın.
iyilik yap .. emin ol seni bulur.
ben buna o kadar cok inaniyorum ki *
Evet. Benim anlatmak istediğim şey ise başka bir şey.
Sana ne ile ne kadar geliniyorsa, sen de o kadar gitmelisin. O kadarı ile karşılık vermelisin. Fazlasıyla değil. İyiliğe iyilik güzel şey mesela.
Benzer şeyler yazacaktım..Hiç kimseye zaafınızı göstermeyeceksiniz, en kötü gününüzde bile en şık kıyafetlerinizi giyeceksiniz, sizi üzdükleri günler jilet gibi olacaksınız. Çünkü sen hüzünlüsün diye dünya durup sana yol vermeyecek. Hayat devam ediyor diyeceksin ve yerinden kalkıp çalışacaksın, dayak yedikçe dayak atmayı öğreneceksin hayata karşı
Zaten herkeste o ölçüyü tuttursa daha anlaşılır olacak gibiyiz. Çok fazla anlam yüklemek bizi çok yoruyor gibi sanki bizi. En azından beni.Evet. Benim anlatmak istediğim şey ise başka bir şey.
Sana ne ile ne kadar geliniyorsa, sen de o kadar gitmelisin. O kadarı ile karşılık vermelisin. Fazlasıyla değil. İyiliğe iyilik güzel şey mesela.
Yaşlısın sen yaşlı kalllllllNasihat verecek kadar yaslanmadikkk dahaa
![]()
O zaman simdi benim nasihat vermem mi gerekiyorr yaniiiYaşlısın sen yaşlı kalllllll
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.