Evet 37 oldum Siyah zaman durmak bilmiyorduu du du du... Tam yeni yaşıma alışana kadar tekrar değişiyorArtık 37 galiba @Chen
Buna yakılır...Evet 37 oldum Siyah zaman durmak bilmiyorduu du du du... Tam yeni yaşıma alışana kadar tekrar değişiyor
Tam da sigara yakıp foruma girmiştimBuna yakılır...
Soğğna noldu bıldırcın yumurtamBen dikkaatliyim merak etme
Doğru demişler"Rujunun rengi degismis.
Ama sen zaten hep güzelsin."
Abartiyorlar bazen galiba diyorum ya.
Bence bir istek beklenti felan fisman var..abartiyorlar.Doğru demişler
bana zarar vermeden devam etti işine şükürler olsun....Soğğna noldu bıldırcın yumurtam
Bu yüzden bir gıdımm yol alamadık aldlflfBence bir istek beklenti felan fisman var..abartiyorlar.
Iyice paranoyak olduk askim..
Senin yaninda benim sözüm sazim olmaz, sus bakim haaaa.
Bizim yolumuz da böyle olsun askim.Bu yüzden bir gıdımm yol alamadık aldlflf
Şimdi sen abarttınnn
Beleş iltifat beklemeyin hanımlarBence bir istek beklenti felan fisman var..abartiyorlar.
Iyice paranoyak olduk askim..
Senin yaninda benim sözüm sazim olmaz, sus bakim haaaa.
PArali iltifat nasil oluyo?Beleş iltifat beklemeyin hanımlar![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.