Ağaç denizin ortasında gibi duruyor ama şemsiye var orada
O perspektifle alakalıdır ya benceAğaç denizin ortasında gibi duruyor ama şemsiye var orada
Aynen o saksılara yaklaştırıp yakından bakınca gerçek değil de çizim gibi duruyorMerdivendeki saksılar ters içinde bitki var yine de
Ben daha cümlenin içindeki anlamlarla cebelleşirken sen uzaydan bakmayı nasıl başarıyorsun. Neyse gidip çiçek sulayım ben.Soldaki binanın gölgesi normalde tanjant 42 ile sağ taraftaki binaya yansıması gerekirken, kosünüs 57 açısısı ile yansımış görünüyor. Bu güneş ve dünyanın karşılaşmasında asla olmaması gereken bir açıdır.
https://www.google.com/mapsBen daha cümlenin içindeki anlamlarla cebelleşirken sen uzaydan bakmayı nasıl başarıyorsun. Neyse gidip çiçek sulayım ben.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.