Bu ayki doğalgaz faturanız hk

-a-

Altın Üye
Neyse ben bana düşen 68.932₺ x 4 = 275.728,83₺ yi alayımda. Gerisi çokta şey değil.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Daha aile hekimine gidicez kan vermeye diyet listesi için :( Haziran’da ancak giderim.
artık bedava olmaz senin liste.. ücretsiz kısmı kaçırdın, süreç uzadı vakit nakit :torpu: doğal gaz borcum var malumm :((((((

-a-

Altın Üye
ama kampanyalar belirli sürelerde geçerlidir ve kampanya sahşpleri değiştirme hakkını her zaman saklı tutar :T:
Kazanılmış haklar geri alınmaz ama :( gizli saklı işler yapmayın kampanyacılar.

O zaman seçim kampanyaso yürüten kampanya sahipleri seçimden sonra değişiklik yaparlar mı vaatlerinde?

pumpkin🌸

Elmas Üye
Kazanılmış haklar geri alınmaz ama :( gizli saklı işler yapmayın kampanyacılar.

O zaman seçim kampanyaso yürüten kampanya sahipleri seçimden sonra değişiklik yaparlar mı vaatlerinde?
bugüne kadaar yapmadılar sanki :T:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Arkadaşlar öğrendim durumu :misshonk:
Kapattırdığım kredi kartındaymış otomatik ödeme. O zaman da unutmuştum şimdi de unutmuşum bu olayı :misshonk: yeni talimat verdiğim karttan geç çekilmiş tutar, 1-2 gün. O cezaymış fpalm: nası ödücem dedim kadına bi sonraki faturaya yansır dedi. Şu an ekranda görünmüyorsa sorun olmaz dedi. Bak sakın kesmeyin gazımı diye gazladım kadını, merak etmeyin kesmeyiz efendim dedi :dyg:

Evde oturdum haciz memurlarını bekliyorum şu an :dyg:

-a-

Altın Üye
Arkadaşlar öğrendim durumu :misshonk:
Kapattırdığım kredi kartındaymış otomatik ödeme. O zaman da unutmuştum şimdi de unutmuşum bu olayı :misshonk: yeni talimat verdiğim karttan geç çekilmiş tutar, 1-2 gün. O cezaymış fpalm: nası ödücem dedim kadına bi sonraki faturaya yansır dedi. Şu an ekranda görünmüyorsa sorun olmaz dedi. Bak sakın kesmeyin gazımı diye gazladım kadını, merak etmeyin kesmeyiz efendim dedi :dyg:

Evde oturdum haciz memurlarını bekliyorum şu an :dyg:
IMG_0050.jpeg

Devletten alacağım çıktı benimde 😂

Üst Alt