Ne kadar romantiksiniz hanımfendiKurban geliyor direkt boynundan kesin, uğraşmayın öpmek ile.
Diz kapağı arkasını sadece profesyoneller bilir...Şah damarin aktif oldugu yerlere odaklanin arkadaslar.
Sirayla söyle;
Kulak kürekcik kemigi arasi.
Koltukalti
Kasik bölgesi
Diz kapagi arkasindaki oyluk
Garanti ates seni cagiriyor.
Bilegin ic tarafini unutmusum bak.Diz kapağı arkasını sadece profesyoneller bilir...
Seni alan yaşadı. BdjsBilegin ic tarafini unutmusum bak.
Bir an kubanlık etin en iyi yeri neresi diye tarif ediyorsun sandım..:)Şah damarin aktif oldugu yerlere odaklanin arkadaslar.
Sirayla söyle;
Kulak kürekcik kemigi arasi.
Koltukalti
Kasik bölgesi
Diz kapagi arkasindaki oyluk
Garanti ates seni cagiriyor.
ETin en iyi yerinden de bihabersin.Bir an kubanlık etin en iyi yeri neresi diye tarif ediyorsun sandım..:)
Maalesef cahilim bu konuda öğrenecek ne çok şey varmış..ETin en iyi yerinden de bihabersin.![]()
Peki.Gülme eylemine konu organ “genel” olarak ağız olduğu için, ağız da bıyık kısmının altına denk geldiği içindir. Başka bir sebebi yok @Süreyya hanım.
Hepsine tik attım ama koltuk altı olmaz olmasındıııOlmus olsa benim olurdu bdjsbsbs
Allah gönlüne göre versin,shine bright like a diamond, Günisigi hanimcigim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.