Boşları alan garsona daha yiyorum diyen varoş kız

Yani düşünce haklıdır, parasının karşılığını almaya çalışıyordur, helaldir. Yarasın koçumuza.

Run

Bir anımı anlatmak istiyorum, normalde ilk buluşmada genelde kahve içilir, biriyle flört etmeye başladım, sohbet falan fıstık derken görüşelim dedik. Eh Adanalıyız ya, yemek yiyelim dedik, konuşur tanışırız.
Neyse güzel bir restoranda buluştuk, yemekleri söyledik.. sanki hatun yıllardır bu anı bekliyormuş gibi, kebap bir gömüldü, ne sohbet ne tanışma :) nefes almıyor, abicim kaç gündür yemek yemedin, yemek eşliğinde sohbet edip tanışmak amaç.. neyse garsona dedim, oradan parça ekmek gönder bir sepet ahaha.
Yani tamam ben de hakkını veririm yemeğin de, ilk buluşma bu yahu, bir lokma alırsın sohbet edersin arada yersin.. ne bileyim kadının açlıktan tansiyonu düşmüş.. ilk ve son buluşmaydı zaten, üstüne sütlaç da ısmarladım :) sonra ışık hızıyla kaçtım.. neyimi beğenmedin diyor.. bu da böyle bir anı işte.
Bu arada ben de masada ne var ne yok süpürürüm, tabii garson gelmeden ahha.

Serçe

Altın Üye
Yiyorsa neden alıyor ki zaten ? Para ödedi ya kız ?

Run

ayda yılda bir yemek ısmarlamışsın üstüne kızın lokmalarını saymışsın....
bu arada yeni bir mekan keşfettim çetinkaya civarlarinda, on numara kebap yapıyolar.
Kardeşim manitoya ramazan menüsü tavuk pilav yedirmedik, kuzu kaburgadan Adana el kıyması yedirdik.. biz yediği lokmaya bir şey demedik, sohbet etmedi, ilgisini vermedi. Sanki kamkisi ile yemeğe gelmiş gibi, ikinci buluşma olsa ortaya bir de ciğer söylerdim...
Hesabı ödedik efendi gibi gittik :)

@Run sadece restorantta mı buluşma gerçekleşti ? dışarı çıkınca falan elini tuttun mu ??

😬

Psinoza

Bronz Üye
Kardeşim manitoya ramazan menüsü tavuk pilav yedirmedik, kuzu kaburgadan Adana el kıyması yedirdik.. biz yediği lokmaya bir şey demedik, sohbet etmedi, ilgisini vermedi. Sanki kamkisi ile yemeğe gelmiş gibi, ikinci buluşma olsa ortaya bir de ciğer söylerdim...
Hesabı ödedik efendi gibi gittik :)

aç doyuran, garibanların babası zalimlerin korkulu rüyası adanalı cafo ağa.

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Hala yiyorsak boş olmaz ki niye alsin

Alice

Platin Üye
Masa başinda bekleyip lokma sayanla aynı kişi git özel konuşacağız

Üst Alt